Ipari technológiák-03

Hankook Tire Europe Plant

2007. Szeptember 13. Csütörtök
A Kraftszer Kft. fővállalkozóként kivitelezi a Hankook Tire Hungary dunaújvárosi gyárában telepítendő technológiai füstgáztisztító berendezést.

Budapesti Erőmű Zrt.

2007. Szeptember 13. Csütörtök
A Budapesti Erőmű Zrt. Kelenföldi Erőmű felújítása során a Vízkezelő üzem létesítésére kiírt pályázatot a Kraftszer Kft. nyerte meg.

Hankook Tire Europe Plant

2007. Június 21. Csütörtök
A kivitelezés utolsó, átadási stádiumában tart, a gépek, berendezések telepítése, valamint a csővezetékek kiépítése megtörtént, a gépek indítás elötti beszabályozását elvégeztük.

Szolnoki Biomassza Erőmű

2007. Június 19. Kedd
Szolnoki Biomassza Erőmű építése.A Szolnoki Ipari Parkban a MY-TECH INVEST Bioenergetikai Beruházó és Szolgáltató Kft. épít fel egy 28MW bruttó és 25MW nettó villamos teljesítőképességű erőművet, amely speciális energia növényeket - elsősorban szalmát és gyorsan növő mályvaféléket kisebb részben faforgácsot és fahulladékot - dolgoz fel kapcsolt termeléssel.A Kraftszer Kft. mint fővállalkozó, a MY-TECH INVEST Kft.-vel együttműködési megállapodást írt alá, melynek keretében megkezdte a fővállalkozói szerződés előkészítésére irányuló tárgyalásokat.

Mátrai Erőmű Zrt.

2007. Június 18. Hétfő
A kivitelezés során az ipari park gőzellátó rendszereinek (Baumit, Biodiesel, Bioetanol üzemek) építészeti, gépészeti, szakipari, villamoserőátviteli és irányítástechnikai munkáit végezzük el - beleértve az üzembe helyezési, 72 órás próbaüzemi munkákat is - és a megvalósult állapot terveit készítjük el.A munkák elvégzésének határideje:Baumit és Biodiesel üzemek: 2007.08.01.Bioetanol üzem: 2007.11.15.

Generál kivitelezés az élelmiszeriparban

2007. Június 14. Csütörtök
A Kraftszer Kft. a Beruházóval létesített szerződéses jogviszony alapján végrehajtja a 2 különböző technológiával rendelkező részben feldolgozott gabonaszárító, víztelenítő és bepárló üzem szükséges építészeti/alapozási, acélszerkezet szerelési kivitelezését. Továbbá a Beruházó által szállított technológiai berendezések telepítési, technológiai csövezési (oltógőz, víz, technológiai közegek, nagyátmérőjű füstgáz vezetékek, töltő és ürítő rendszerek, működtető levegők, és egyéb technológiai csővezetékek), valamint a villamos erőátviteli és irányítástechnikai kivitelezését.Munka kezdete: 2007. májusBefejezési határidő: 2007. szeptember - október

Gázturbinás kiserőmű

2007. Január 11. Csütörtök
A telephelyen telepítésre kerül 1 db Solar Titan 130 típusú 15 MW villamos teljesítményű gázturbina a technológiához méretezett hőhasznosító kazánnal.A Kraftszer Kft. a Beruházóval létesített jogviszony alapján végrehajtja a kiserőmű engedélyezési és kiviteli tervdokumentumainak elkészítését, a létesítmény engedélyeztetését, a szükséges építészeti/alapozási tevékenységeket, csőszerelési munkákat (gázellátó vezetékrendszer, gőzrendszer, tápvíz rendszer, füstgáz rendszer, űrítő rendszer, működtető rendszer, hűtővíz rendszer, kondenzrendszer), irányítástechnikai és villamos erőátviteli kivitelezést.Munka kezdete: 2007 januárMunka vége: 2007 augusztus

TÜV Bayern

2006. Oktober 06. Péntek
Október 4-én és 5-én a TÜV Bayern, a Kraftszer Kft. ISO 9001 rendszerének 3. ismétlő valamint ISO 14001 rendszerének 2. felügyeleti auditját végezte el.A sikeres audit eredményeképp az ISO 9001-es rendszer ismét három évre megkapta a TÜV Cert tanúsítványát.

Hankook Tire Europe Plant

2006. Szeptember 21. Csütörtök
Kraftszer elnyerte a dunaújvárosi Hankook Tire Europe Plant (Hankook Abroncs Gyár) fő- és al-csővezeték rendszer szerelési munkáira vonatkozó rendelést, melynek értéke megközelítőleg 1.5 milliárd forint.A szerződés magában foglalja a csővezetékek, szerelvények beszerzését és a technológiai csővezeték-rendszer szerelését, valamint a csatlakoztatott berendezések telepítését.A munkák tervezett befejezési határideje 2007 márciusa.

Zenon Europe

2006. Augusztus 10. Csütörtök
A Kraftszer Kft. és a Zenon Europe Kft. 2006. június 9-én létrejött szerződés értelmében a Kraftszer Kft. végzi az új technológia telepítéséhez és működéséhez szükséges folyékony oldószer feladó és kiszolgáló rendszer gépészeti, villamos erőátviteli és irányítástechnikai tervezését és kivitelezését.A helyszíni szerelés megkezdése 2006. augusztus 14.Várható befejezése 2006. szeptember vége.
Erőművek, ipari energetikai- és technológiai létesítmények kivitelezője