Ipari technológiák-03

Távhőkörzetek összekapcsolva

2015. Június 30. Kedd
Befejeződött és sikeresen átadásra került a Budapesti Távhőszolgáltató Zrt. nagyszabású, EU által támogatott beruházása, melynek keretében a Kraftszer Kft. végezte el az újpesti és újpalotai távhőkörzeteket összekapcsoló előreszigetelt 2xDN600/Ø800-as PN25 névleges nyomású távhővezeték és a hozzátartozó egyéb létesítmények kivitelezését.

Széphő a környezetért és energiahatékonyságért

2015. Június 15. Hétfő
Széphő Zrt. részére 19MW kondenzációs hőhasznosító kazán építési és létesítési, valamint környezetvédelmi engedélyezési tervdokumentáció elkészítése sikeresen befejeződött.

Újabb projekt a Bridgestone bővítésnél

2015. Május 19. Kedd
A korábbi sikeres projektek után újabb rendszerek létesítésére kaptunk megbízást nemzetközi partnerünktől, a Takenaka Europe GmBH -tól.Az újonnan létesítendő rendszereken keresztül újabb technológiai gépcsoportok ellátása válik lehetővé.

Tovább bővült Magyarország autógumi gyártó kapacitása

2015. Május 11. Hétfő
A Hankook III. ütemének a gumigyártáshoz szükséges teljes csővezeték hálózat kiviteli tervezése valamint a nyomástartó berendezések engedélyeztetése a Daelim megbízásából tervező csapatunk által sikeresen lezárult.

Végéhez közeledik az ipari fejlesztési projekt

2014. November 14. Péntek
A környei ipari parkban elnyert projektjeinknél befejeztük a kivitelezési munkákat és határidőre, sikeresen beüzemeltük a rendszereket.

Környei kivitelezési munkák befejezése

2014. Szeptember 15. Hétfő
Cégünk befejezte a géptelepítési és csőszerelési munkákat és megkezdi a rendszerek beüzemelését a környei ipari parkban elnyert projektjeinél.

Túl az első beüzemelésen

2014. Szeptember 08. Hétfő
A közeli iskolakezdésre való tekintettel mindössze egy hónap alatt megépítettük és beüzemeltük a projekt azon szakaszát, amelyen keresztül látja el mostantól hővel a Budapesti Távhőszolgáltató Zrt. korlátozás nélkül a Kolozsvár Utcai Általános Iskolát valamint a hozzá közeli Széchenyi úti Tanuszodát.

Távhőben is otthon vagyunk

2014. Augusztus 14. Csütörtök
Társaságunk nyerte a Budapesti Távhőszolgáltatási Zrt egyik kiemelt pályázatát, melynek tárgya az Újpest - Újpalota távhőkörzeteket összekapcsoló előreszigetelt 2xDN600/Ø800 -as PN25 névleges nyomású távhővezeték kivitelezése, valamint az ehhez tartozó bontási és aknaépítési feladatok szerelvénycserékkel.Ezen projekt célja, hogy a Hulladékhasznosítótól az Újpalotai távhőkörzetig hozzáférhetővé tegye a lakosság számára az olcsóbb hőenergiát.

Újabb projekt a gumiipari bővítésnél

2014. Április 10. Csütörtök
Cégünk újabb projektet nyert a Magyarországon épülő gumiipari gyár-óriás bővítésénél.

A Tatabányai önkormányzat a megújuló energiaforrásokért

2014. Április 06. Vasárnap
Tatabányai erőmű a meglévő kazánjait biomassza tüzelésre állítja át, mely projekt keretében Társaságunkat kérték föl az Unicredit bank mérnökeként a teljes beruházás lebonyolításának műszaki ellenőrzésére.
Erőművek, ipari energetikai- és technológiai létesítmények kivitelezője