Ipari technológiák-03

Új projekt az ipari energia ellátás területén

2014. Március 20. Csütörtök
Cégünk sikeresen pályázott a Magyarországon épülő gumiipari gyár-óriás bővítésének energia ellátó rendszereinek építésére.

Befűtöttünk Battán

2014. Január 06. Hétfő
2013-ban immár a második sikeres projektet zártuk a Dunamenti Erőmű területén létesített városfűtési kazántelep megvalósításával.

Megújuló energiaforrást hasznosító erőmű sikeres átadása

2013. December 09. Hétfő
Cégünk EPC-M fővállalkozóként valósította meg a Pécsi BIO2 projektet, mely Európa egyik legnagyobb biomassza erőműve. A pécsi BIO2 projekt az elmúlt évek legnagyobb kihívása volt a Kraftszer Kft. munkatársai életében.

Újabb mérföldkőhöz érkezett a városfűtési projekt

2013. Oktober 04. Péntek
Szeptemberben megérkezetek és a helyükre kerültek a földgáz és fűtőolaj tüzelésre egyaránt alkalmas városfűtési kazánok, valamint a hozzájuk tartozó kémények is.

Sikeres átadás a Dunamenti Erőműben

2013. Szeptember 30. Hétfő
A Megrendelői elvárásoknak megfelelően 2013. szeptember végével átadásra került a 22t/h túlhevített gőz előállítására alkalmas kazántelep a Dunamenti Erőműben.

Gyárbővítés az AUDI-ban

2013. Augusztus 06. Kedd
Az AUDI Hungária Motor Kft. a „Haladás a technikával” szlogenhez hűen egy korszerű 70 Kw teljesítményű hőszivattyús rendszerrel oldotta meg a gyárbővítés keretében létrehozott új teszt csarnok fűtését.

22t/h gőzkazán érkezése a telepítés helyszínére

2013. Június 21. Péntek
A projekt elérkezett a technológia megvalósítási fázisában, mely keretén belül a táptartály beszerelése, majd az acélszerkezet és a kémény felállítása után ez év június végén megérkezett a 22t/h-s Bosch gőzkazán a Dunamenti Erőműbe, ahol komoly biztonsági intézkedések mellett került a végleges helyére.

Városfűtési kazántelep létesítése a Dunamenti Erőműben

2013. Június 12. Szerda
Újabb pályázatot nyert a Kraftszer Kft. a Dunamenti Erőműben, melynek keretében új városi fűtési rendszert kiszolgáló kazántelep kerül megvalósításra.

Kazántelepítés a Dunamenti Erőműben

2013. Április 26. Péntek
Megkezdődtek a helyszíni, kazántelepítési munkálatok a Dunamenti Erőmű területén. A Kraftszer Kft. feladata fővállalkozóként a 22 t/h túlhevített gőz előállítására alkalmas kazántelep kulcsrakész megvalósítása.

MKET-konferencia

2013. Április 02. Kedd
A Magyar Kapcsolt Energia Társaság 2013. március 20-21. között tartotta XVI. konferenciáját Balatonalmádiban, a Hotel Ramadában.
Erőművek, ipari energetikai- és technológiai létesítmények kivitelezője