Ipari technológiák-03

Távhőben is otthon vagyunk

2014. Augusztus 14. Csütörtök
Társaságunk nyerte a Budapesti Távhőszolgáltatási Zrt egyik kiemelt pályázatát, melynek tárgya az Újpest - Újpalota távhőkörzeteket összekapcsoló előreszigetelt 2xDN600/Ø800 -as PN25 névleges nyomású távhővezeték kivitelezése, valamint az ehhez tartozó bontási és aknaépítési feladatok szerelvénycserékkel.Ezen projekt célja, hogy a Hulladékhasznosítótól az Újpalotai távhőkörzetig hozzáférhetővé tegye a lakosság számára az olcsóbb hőenergiát.

Újabb projekt a gumiipari bővítésnél

2014. Április 10. Csütörtök
Cégünk újabb projektet nyert a Magyarországon épülő gumiipari gyár-óriás bővítésénél.

A Tatabányai önkormányzat a megújuló energiaforrásokért

2014. Április 06. Vasárnap
Tatabányai erőmű a meglévő kazánjait biomassza tüzelésre állítja át, mely projekt keretében Társaságunkat kérték föl az Unicredit bank mérnökeként a teljes beruházás lebonyolításának műszaki ellenőrzésére.

Új projekt az ipari energia ellátás területén

2014. Március 20. Csütörtök
Cégünk sikeresen pályázott a Magyarországon épülő gumiipari gyár-óriás bővítésének energia ellátó rendszereinek építésére.

Befűtöttünk Battán

2014. Január 06. Hétfő
2013-ban immár a második sikeres projektet zártuk a Dunamenti Erőmű területén létesített városfűtési kazántelep megvalósításával.

Megújuló energiaforrást hasznosító erőmű sikeres átadása

2013. December 09. Hétfő
Cégünk EPC-M fővállalkozóként valósította meg a Pécsi BIO2 projektet, mely Európa egyik legnagyobb biomassza erőműve. A pécsi BIO2 projekt az elmúlt évek legnagyobb kihívása volt a Kraftszer Kft. munkatársai életében.

Újabb mérföldkőhöz érkezett a városfűtési projekt

2013. Oktober 04. Péntek
Szeptemberben megérkezetek és a helyükre kerültek a földgáz és fűtőolaj tüzelésre egyaránt alkalmas városfűtési kazánok, valamint a hozzájuk tartozó kémények is.

Sikeres átadás a Dunamenti Erőműben

2013. Szeptember 30. Hétfő
A Megrendelői elvárásoknak megfelelően 2013. szeptember végével átadásra került a 22t/h túlhevített gőz előállítására alkalmas kazántelep a Dunamenti Erőműben.

Gyárbővítés az AUDI-ban

2013. Augusztus 06. Kedd
Az AUDI Hungária Motor Kft. a „Haladás a technikával” szlogenhez hűen egy korszerű 70 Kw teljesítményű hőszivattyús rendszerrel oldotta meg a gyárbővítés keretében létrehozott új teszt csarnok fűtését.

22t/h gőzkazán érkezése a telepítés helyszínére

2013. Június 21. Péntek
A projekt elérkezett a technológia megvalósítási fázisában, mely keretén belül a táptartály beszerelése, majd az acélszerkezet és a kémény felállítása után ez év június végén megérkezett a 22t/h-s Bosch gőzkazán a Dunamenti Erőműbe, ahol komoly biztonsági intézkedések mellett került a végleges helyére.
Erőművek, ipari energetikai- és technológiai létesítmények kivitelezője