Ipari technológiák-03

MKET-konferencia

2013. Április 02. Kedd
A Magyar Kapcsolt Energia Társaság 2013. március 20-21. között tartotta XVI. konferenciáját Balatonalmádiban, a Hotel Ramadában.

Újabb szállítószalag kezdte meg működését a Pécsi Hőerőmű új biomassza blokkjában

2013. Január 23. Szerda
Idén januárban jelentős mérföldkőhöz érkezett a Pécsi Hőerőmű 35 MWₑ teljesítményű, új biomassza blokkjának építése: a sikeres tesztet és a finomhangolást követően immár két szállítószalag juttatja a mezőgazdasági mellékterméket a tüzelőanyag-tároló csarnokból a kazán tűzterébe.

Újabb sikeres projekt a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft-nél

2013. Január 18. Péntek
2012. november végén a Kraftszer Kft. egy újabb sikeres autógyári projektet zárt a megrendelő Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. kecskeméti telephelyén.

ALPIQ workshop a CERN kutatóközpontban

2012. November 09. Péntek
A CERN adott otthon az ALPIQ Anlagentechnik GmbH (AAT) által rendszeresen szervezett workshopnak, ahol a konszern tagvállalatainak munkatársai személyesen is betekintést nyerhettek az itt folyó tudományos kutatómunkába.

"Engineering power"

2012. Oktober 05. Péntek
A Kraftszer Kft. munkatársai a mai nap izgatottan készülődtek belső rendezvényünkre, lezárult  ugyanis a több hónapon át tartó szlogenvadászat akció; ennek keretében több mint 100 kreatív szlogenjavaslat érkezett.

X. Energo Expo

2012. Oktober 01. Hétfő
A debreceni Kölcsey Konferencia Központ adott helyet a szeptember végi,  X.  Energo Expo Nemzetközi Energetikai Szakkiállításnak és Konferenciának. A rendezvény fővédnöki szerepét a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium látta el.

Beruházások a megújuló energiaforrások terén

2012. Oktober 01. Hétfő
A Kraftszer Kft. részt vett a Német- Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara által szeptember 25-én szervezett szakmai szimpóziumon.

Megújult honlap, friss információk

2012. Szeptember 26. Szerda
Értesítjük honlapunk látogatóit, hogy szeptembertől új megjelenéssel, aktuális információkkal, kibővített referenciákkal várjuk az idelátogatókat. Felhívjuk figyelmüket a Hírlevél feliratkozási lehetőségre, ahonnan első kézből értesülhet a Kraftszer Kft. és német anyacégünk híreiről. Csatlakozzon vállalatunkhoz, kövessen minket a Facebook-on is! Kellemes böngészést kívánunk!

Szakmai újdonságok

2012. Május 19. Szombat
A General Electric bemutatta alacsonyabb szén-dioxid kibocsátású, 9,5 MW teljesítményű J920 típusjelű gázmotorját, mely teljesítménye alapján közel húszezer háztartás villamos energia ellátására alkalmas.

MBMH - Energiaközpont létesítése

2012. Május 18. Péntek
Magyarország legnagyobb trigenerációs energiaközpontját építette a Kraftszer Kft. a Mercedes-Benz kecskeméti gyárában, amely a jövőben ellátja az autógyárat a szükséges energiával és közegekkel.
Erőművek, ipari energetikai- és technológiai létesítmények kivitelezője