Ipari technológiák-03

Buderus kazánok városfűtési primer rendszer kiépítése

2012. Április 30. Hétfő
A Dunamenti erőmű meglévő városfűtési keringtető és pótvíz rendszerének fűtése a G2 gőzciklusáról és a 16 bar-os gőzrendszerről van megoldva.

Dunamenti Erőmű G3–as blokk gázállomás létesítése

2012. Március 30. Péntek
Generál fővállalkozóként a százhalombattai Dunamenti Erőműben a G3 -as blokk felújítási projektjének keretében a komplett gázfogadó állomás tervezése, kivitelezése és beüzemelése volt a Cégünk feladata.

MBMH - Központi épület épületgépészete

2012. Február 28. Kedd
A Kraftszer Kft. a Mercedes Benz Kecskeméti üzemében a központi épület épületgépészeti rendszereinek kivitelezését sikeresen befejezte.

Pannon-Hő - Bio2 Projekt

2012. Január 02. Hétfő
Sikeres volt az első nyomáspróbán a PANNONPOWER Holding Zrt. új szalmatüzelésű erőműi blokkjának a kazánja.

MBMH - Infrastruktúra

2011. December 30. Péntek
A Kraftszer Kft. a Mercedes Benz Kecskeméti üzemében sikeresen befejezte az újonnan létesülő autógyár udvartéri vezetékeinek létesítését.

Dunamenti Erőmű G3-as blokk BOP projekt

2011. December 30. Péntek
A százhalombattai Dunamenti Erőmű G3 -as blokk felújítási projektjének keretében a kombinált ciklusú turbina, valamint a hő-hasznosító kazán segédberendezéseit (BoP) valósítottuk meg tervezéstől az üzembe helyezésig.

Légtechnikai projektünk az OPEL új motorgyárában

2011. Szeptember 28. Szerda
Vállalatunk az LTA alvállalkozójaként a motor alkatrész megmunkáló üzemében a megmunkáló központok technológiai elszívó rendszereit szereli.

A pécsi hőerőmű fejlesztése

2011. Február 07. Hétfő
A PannonPower Holdinghoz tartozó Pannon-Hő Kft. Magyarországon elsőként létesít szalmatüzelésű erőművi blokkot a pécsi hőerőműben.

TVK NyRt., Olefin II. pyrogáz vezeték kivitelezése

2010. Április 06. Kedd
Fővállalkozóként nyerte meg cégünk a MOL Csoporthoz tartozó TVK NyRt. beruházásában kivitelezésre kerülő pyrogáz szakaszoló szerelvények beépítését.

Dunamenti Erőmű, BOP projekt

2010. Március 25. Csütörtök
A Dunamenti Erőmű harmadik gázturbinás (G3) fejlesztése kapcsán a Kraftszer Kft mint fővállalkozó az új gázfogadó állomás kivitelezése mellett a második projektet nyerte meg.
Erőművek, ipari energetikai- és technológiai létesítmények kivitelezője