Ipari technológiák-01

Cégünk filozófiája
és egyben sikerünk alapja

Teljes folyamatmenedzsment

A beruházás-megvalósítás teljes folyamatát – tervezés,kivitelezés,üzemeltetés – rugalmas és proaktív szemlélettel végezzük.

Szakképzett és tapasztalt szakembergárda

Cégünk 1990 óta számos területen oldott meg a kor kihívásainak megfelelően egyre nagyobb, bonyolultabb és sokrétűbb feladatokat, amelyekből nálunk felhalmozott tudás révén partnereink részére biztosítunk hatékony és széleskörű ismereteket.

Partnerség

Cégünk kapcsolatai kölcsönös bizalmon alapulnak. A kialakult partneri ismeretségeink alapján építjük fel azt a biztos alapot, amelyre közösen építkezve biztosítjuk a sikeres és tartós üzleti együttműködést.

A piaci szereplők igényeinek való megfelelés

Cégünk a piaci szereplők igényeiből és még esetlegesen fel nem ismert szükségeiből állítja össze azokat a megoldásokat, amely biztosítják, hogy az egyedi és innovatív létesítményeink "partnerre szabottan" készülnek el, ár-érték arányuk a legmegfelelőbb az adott problémára.

Innovatív megoldások

Cégünk tapasztalata és az adott területre vonatkozó új ismeretei révén a legkorszerűbb megoldásokat kínálja, létesítményeket tervez,kivitelez, üzemeltet.

Környezettudatosság

Különös jelentőséggel bír számunkra a "zöld energia" hazai megjelenítése, alkalmazása. Támogatjuk a és folyamatos továbbképzésünk révén részesei is vagyunk e folyamatnak.

Tulajdonosi kör

A társaság korábbi tulajdonosa a svájci központú, 23 ország piacán jelenlévő ALPIQ holding energiatermeléssel, -átvitellel, -feldolgozással és -értékesítéssel foglalkozik. Minden tevékenységi területén szakértő kollégákra alapozva működik- legyen szó erőműépítésről, megújuló energiáról vagy éppen energia felhasználáshoz kapcsolódó személyre szabott megoldásokról. Ebbe a portfolióba illeszkedett a Kraftszer Kft., melyben 2014. közepén a menedzsment vált tulajdonossá.
A társaság ezzel olyan csoport részeként működik tovább, amely az ipari és erőműi kivitelezés, a klasszikus épületgépészeti tevékenységek, a gépészeti tervezés és az ipari- és kereskedelmi létesítményüzemeltetés területén elismert piaci szereplő. Összesen 200 fő szakképzett kollégával és teljes országos lefedettséggel rendelkezik.

Minőség, környezetvédelem

Cégünk alapelve, hogy a minőség és a környezetvédelem összekapcsolt fogalom, amelyre hatni mindenkinek a feladata, felelőssége és kötelessége. Célkitűzésünk olyan tevékenység végzése, amely magas színvonalon elégíti ki partnereink és a társadalom minőségi- és a környezetvédelmére vonatkozó - a hazai és a nemzetközi minőségügyi és környezetvédelmi elvárásokat is megfogalmazó - igényeit. Cégünk ISO 9001 szabvány szerint működő minőségbiztosítási rendszerét először 1997-ben minősítette az ÉMI-TÜV Bayern Kft. Minőségügyi tanúsítványaink:

ISO 9001, ISO 14001 fővállalkozás energetikai,- erőművi,- ipari,- környezetvédelmi rendszerek tervezésére, és fejlesztésére, kivitelezésére, és karbantartására.

PED 97/23/EG rendelet G és B+F modulok szerinti, nyomástartó berendezések gyártása.

EN ISO 3834-2:2006 szerinti, hegesztéssel kapcsolatos minőségirányítási követelmények

Erőművek, ipari energetikai- és technológiai létesítmények kivitelezője