Javascript szükséges

Az oldal megtekintéséhez szükséges a JavaScript engedélyezése.

Miért a Kraftszer?

Kraftszer - Engineering Power

Innovatív kollégáink szaktudására támaszkodva cégünk több mint 27 éve a hazai energetikai és ipari piac stabil, meghatározó szereplője. Ötleteiket és tapasztalatukat összegyűjtve folyamatosan építjük tudásbázisunkat, erre alapozva a piacon egyedülálló, komplett, a legkorszerűbb sztenderdeknek is megfelelő projektszolgáltatást kínálunk partnereinknek.
 

Cégünk az ipari szektorban egyedülálló szolgáltatást kínál. Partnereinket a beruházások során komplett projektmenedzsment tevékenységgel támogatjuk a tervezéstől a kulcsrakész kivitelezésig. Egyediségünket az az ágazatspecifikus, innovatív szaktudás adja, amelynek segítségével célzottan, személyre szabottan, a piac alakulásának és a vevők igényeinek megfelelően tervezzük és irányítjuk folyamatainkat ISO 9001 és ISO 14001 tanúsítványaink szerint. Az erőművek, az ipari energetikai létesítmények, a tervezés és az ipari karbantartás szakterületeken számos nemzetközi és hazai referenciával rendelkezünk.

 

Cégünk filozófiája és egyben sikerünk alapja:

 

Teljes folyamatmenedzsment

A beruházás-megvalósítás teljes folyamatát – tervezés,kivitelezés,üzemeltetés – rugalmas és proaktív szemlélettel végezzük.

 

Szakképzett és tapasztalt szakembergárda

Cégünk 1990 óta számos területen oldott meg a kor kihívásainak megfelelően egyre nagyobb, bonyolultabb és sokrétűbb feladatokat, amelyekből nálunk felhalmozott tudás révén partnereink részére biztosítunk hatékony és széleskörű ismereteket.

 

Partnerség

Cégünk kapcsolatai kölcsönös bizalmon alapulnak. A kialakult partneri ismeretségeink alapján építjük fel azt a biztos alapot, amelyre közösen építkezve biztosítjuk a sikeres és tartós üzleti együttműködést.

 

A piaci szereplők igényeinek való megfelelés

Cégünk a piaci szereplők igényeiből és még esetlegesen fel nem ismert szükségeiből állítja össze azokat a megoldásokat, amely biztosítják, hogy az egyedi és innovatív létesítményeink "partnerre szabottan" készülnek el, ár-érték arányuk a legmegfelelőbb az adott problémára.

 

Innovatív megoldások

Cégünk tapasztalata és az adott területre vonatkozó új ismeretei révén a legkorszerűbb megoldásokat kínálja, létesítményeket tervez,kivitelez, üzemeltet.

 

Környezettudatosság

Különös jelentőséggel bír számunkra a "zöld energia" hazai megjelenítése, alkalmazása. Támogatjuk a és folyamatos továbbképzésünk révén részesei is vagyunk e folyamatnak.