Ipari technológiák-01

Circle
Jászberényi István

Jászberényi István

Ügyvezető

Sziegl Gábor

Sziegl Gábor

Ügyvezető - helyettes

Vida Alfréd

Vida Alfréd

Cégvezető / Beszerzés kontrolling vezető

Hollósi Csaba

Hollósi Csaba

Cégvezető / Műszaki igazgató

Szentkuti Ákos

Szentkuti Ákos

Cégvezető / Vállalkozásvezető

Magasdi Péter

Magasdi Péter

Gazdasági vezető

Lukovics Viktor

Lukovics Viktor

Projektvezető

Schandl Katalin

Schandl Katalin

HSE és minőségirányítási vezető

Kiss Dávid

Kiss Dávid

Projektvezető

Cégünk filozófiája
és egyben sikerünk alapja

Teljes folyamatmenedzsment

A beruházás-megvalósítás teljes folyamatát – tervezés,kivitelezés,üzemeltetés – rugalmas és proaktív szemlélettel végezzük.

Szakképzett és tapasztalt szakembergárda

Cégünk 1990 óta számos területen oldott meg a kor kihívásainak megfelelően egyre nagyobb, bonyolultabb és sokrétűbb feladatokat, amelyekből nálunk felhalmozott tudás révén partnereink részére biztosítunk hatékony és széleskörű ismereteket.

Partnerség

Cégünk kapcsolatai kölcsönös bizalmon alapulnak. A kialakult partneri ismeretségeink alapján építjük fel azt a biztos alapot, amelyre közösen építkezve biztosítjuk a sikeres és tartós üzleti együttműködést.

A piaci szereplők igényeinek való megfelelés

Cégünk a piaci szereplők igényeiből és még esetlegesen fel nem ismert szükségeiből állítja össze azokat a megoldásokat, amely biztosítják, hogy az egyedi és innovatív létesítményeink "partnerre szabottan" készülnek el, ár-érték arányuk a legmegfelelőbb az adott problémára.

Innovatív megoldások

Cégünk tapasztalata és az adott területre vonatkozó új ismeretei révén a legkorszerűbb megoldásokat kínálja, létesítményeket tervez,kivitelez, üzemeltet.

Környezettudatosság

Különös jelentőséggel bír számunkra a "zöld energia" hazai megjelenítése, alkalmazása. Támogatjuk a és folyamatos továbbképzésünk révén részesei is vagyunk e folyamatnak.

Tulajdonosi kör

A társaság korábbi tulajdonosa a svájci központú, 23 ország piacán jelenlévő ALPIQ holding energiatermeléssel, -átvitellel, -feldolgozással és -értékesítéssel foglalkozik. Minden tevékenységi területén szakértő kollégákra alapozva működik- legyen szó erőműépítésről, megújuló energiáról vagy éppen energia felhasználáshoz kapcsolódó személyre szabott megoldásokról. Ebbe a portfolióba illeszkedett a Kraftszer Kft., melyben 2014. közepén a menedzsment vált tulajdonossá.
A társaság ezzel olyan csoport részeként működik tovább, amely az ipari és erőműi kivitelezés, a klasszikus épületgépészeti tevékenységek, a gépészeti tervezés és az ipari- és kereskedelmi létesítményüzemeltetés területén elismert piaci szereplő. Összesen 200 fő szakképzett kollégával és teljes országos lefedettséggel rendelkezik.

Minőség, környezetvédelem

Cégünk alapelve, hogy a minőség és a környezetvédelem összekapcsolt fogalom, amelyre hatni mindenkinek a feladata, felelőssége és kötelessége. Célkitűzésünk olyan tevékenység végzése, amely magas színvonalon elégíti ki partnereink és a társadalom minőségi- és a környezetvédelmére vonatkozó - a hazai és a nemzetközi minőségügyi és környezetvédelmi elvárásokat is megfogalmazó - igényeit. Cégünk ISO 9001 szabvány szerint működő minőségbiztosítási rendszerét először 1997-ben minősítette az ÉMI-TÜV Bayern Kft. Minőségügyi tanúsítványaink:

PED 97/23/EG rendelet G és B+F modulok szerinti, nyomástartó berendezések gyártása.

EN ISO 3834-2:2006 szerinti, hegesztéssel kapcsolatos minőségirányítási követelmények

ISO 9001, ISO 14001 fővállalkozó energetikai,- erőművi, ipari,-környezetvédelmi rendszerek tervezésére és fejlesztésére kivitelezéséére és karbantartására

Erőművek, ipari energetikai- és technológiai létesítmények kivitelezője