Erőművek Ipari energetikai és technológiai létesítmények Petrolkémia és vegyipar Tervezés

Kraftszer - Engineering power

Innovatív kollégáink szaktudására támaszkodva cégünk közel 30 éve a hazai energetikai és ipari piac stabil, meghatározó szereplője. Ötleteiket és tapasztalatukat összegyűjtve folyamatosan építjük tudásbázisunkat, erre alapozva a piacon egyedülálló, komplett, a legkorszerűbb sztenderdeknek is megfelelő projektszolgáltatást kínálunk partnereinknek.
Cégünk az ipari szektorban egyedülálló szolgáltatást kínál. Partnereinket a beruházások során komplett projektmenedzsment tevékenységgel támogatjuk a tervezéstől a kulcsrakész kivitelezésig. Egyediségünket az az ágazatspecifikus, innovatív szaktudás adja, amelynek segítségével célzottan, személyre szabottan, a piac alakulásának és a vevők igényeinek megfelelően tervezzük és irányítjuk folyamatainkat ISO 9001 és ISO 14001 tanúsítványaink szerint. Az erőművek, az ipari energetikai létesítmények, a tervezés és az ipari karbantartás szakterületeken számos nemzetközi és hazai referenciával rendelkezünk.

Hírek

Szerencsés projektünk

2023. August 30. Wednesday
Nemrég büszkén számoltunk be a „kecskeméti biomassza távfűtőmű” projektünk újabb sikeres mérföldkövéről. A nagyszabású beruházás eredményes kivitelezése kiváló beszállító partnereinkkel való együttműködéssel halad a cél felé.  Ezúttal a szakértelem mellé a szerencse is mellénk pártolt, hiszen a Szinimpex Kft. 10 éves jubileumának alkalmából meghirdetett nyereményjáték keretében a „100.000 Ft értékű Tenapod ajándékutalvány” fődíj boldog tulajdonosai lettünk.

Jogosultak vagyunk

2023. July 26. Wednesday
Cégünk alapelve, hogy a minőség és a környezetvédelem összekapcsolt fogalom, amelyre hatni mindenkinek a feladata, felelőssége és kötelessége. Célkitűzésünk olyan tevékenység végzése, amely magas színvonalon elégíti ki Partnereink és a társadalom minőségi, környezetvédelmi és munkavédelmi elvárásokat is megfogalmazó igényeit.

Nemzetközi vizeken – tovább bővült a Kraft Group

2023. July 25. Tuesday
A Kraft Group cégcsoport Magyarország egyik meghatározó hazai alapítású és tulajdonú gépészeti és üzemeltetési vállalatcsoportja. Büszkék vagyunk tagvállalataink (BIS Hungary Kft., Kraft FM Kft., Kraftszer Kft. és Kraft – Tech Kft.) dinamikusan növekvő portfóliójára, szolgáltatási palettáinak szélesedésére és ügyfélkörük bővülésére, ami a piacon elnyert nagy volumenű projekteknek és innovatív törekvéseinknek köszönhető.

Sikerünk, mely új lehetőséget nyit

2023. July 09. Sunday
Örömmel számolunk be legújabb szakmai sikerünkről és elismerésünkről. Büszkék vagyunk rá, hogy hozzáértésünk és szakértő munkánk eredményeként cégünket választották és szerződtették a Drenik Hungary Kft. szolnoki telephelyén létesítendő 8MWe teljesítményű biomassza tüzelésű kis fűtőerőmű létesítési engedélyezési tervezésére. Célunk, hogy a Projekt - a beruházó szerbiai testvérprojektjének tapasztalatai alapján - a Kraftszer Kft. magyarországi tervezési és energetikai fővállalkozói képeségeire alapozva valósuljon meg.

Mindenkihez - lehetőleg - a saját anyanyelvén

2023. July 03. Monday
Közel 35 év tapasztalat, piacvezető pozíció és széleskörű Ügyfélportfólió. Ezeken alapszik a Kraftszer Kft. megbízható és minőségi EPC szolgáltatása. Hisszük, hogy sikerünk kulcsa a folyamatos innovációban, a piaci lehetőségek megtalálásában, így a folyton és gyorsan változó környezeti trendekhez való azonnali reakcióban, az innovatív fejlődésben rejlik. Fontos számunkra, hogy odafigyelésünk, egyediségünk és profizmusunk által megkülönböztethetővé váljunk, általuk szakmánk és piacunk legjobbjai legyünk.

Újabb mérföldkövéhez érkezett a „kecskeméti biomassza távfűtőmű” projektünk

2023. May 30. Tuesday
Az ellátásbiztonsági és környezetvédelmi célokat is szolgáló, nemzetgazdasági szempontból is kiemelt jelentőségű projektünk újabb, jelentős mérföldkövéhez érkezett. Nagy kihívással tekintettünk a fejlesztés egyik leglátványosabb és legnagyobb szakmai hozzáértést igénylő részének megvalósulására, így örömmel adunk hírt az 5 MW + (2x)20 MW teljesítményű biomassza-tüzelésű fűtőműben keletkező füstgázok elvezetését szolgáló kémény felépítéséről.
Erőművek, ipari energetikai- és technológiai létesítmények kivitelezője