Ipari technológiák-01

Circle
Jászberényi István

Jászberényi István

Ügyvezető

Magasdi Péter

Magasdi Péter

CFO

Pécsi Zoltán

Pécsi Zoltán

Ügyvezető igazgató

Nagy Norbert

Nagy Norbert

HR igazgató

Cégünk filozófiája
és egyben sikerünk alapja

Teljes folyamatmenedzsment

A beruházás-megvalósítás teljes folyamatát – tervezés,kivitelezés,üzemeltetés – rugalmas és proaktív szemlélettel végezzük.

Szakképzett és tapasztalt szakembergárda

Cégünk 1990 óta számos területen oldott meg a kor kihívásainak megfelelően egyre nagyobb, bonyolultabb és sokrétűbb feladatokat, amelyekből nálunk felhalmozott tudás révén partnereink részére biztosítunk hatékony és széleskörű ismereteket.

Partnerség

Cégünk kapcsolatai kölcsönös bizalmon alapulnak. A kialakult partneri ismeretségeink alapján építjük fel azt a biztos alapot, amelyre közösen építkezve biztosítjuk a sikeres és tartós üzleti együttműködést.

A piaci szereplők igényeinek való megfelelés

Cégünk a piaci szereplők igényeiből és még esetlegesen fel nem ismert szükségeiből állítja össze azokat a megoldásokat, amely biztosítják, hogy az egyedi és innovatív létesítményeink "partnerre szabottan" készülnek el, ár-érték arányuk a legmegfelelőbb az adott problémára.

Innovatív megoldások

Cégünk tapasztalata és az adott területre vonatkozó új ismeretei révén a legkorszerűbb megoldásokat kínálja, létesítményeket tervez,kivitelez, üzemeltet.

Környezettudatosság

Különös jelentőséggel bír számunkra a "zöld energia" hazai megjelenítése, alkalmazása. Támogatjuk a és folyamatos továbbképzésünk révén részesei is vagyunk e folyamatnak.

Tulajdonosi kör

A társaság korábbi tulajdonosa a svájci központú, 23 ország piacán jelenlévő ALPIQ holding energiatermeléssel, -átvitellel, -feldolgozással és -értékesítéssel foglalkozik. Minden tevékenységi területén szakértő kollégákra alapozva működik- legyen szó erőműépítésről, megújuló energiáról vagy éppen energia felhasználáshoz kapcsolódó személyre szabott megoldásokról. Ebbe a portfolióba illeszkedett a Kraftszer Kft., melyben 2014. közepén a menedzsment vált tulajdonossá.
A társaság ezzel olyan csoport részeként működik tovább, amely az ipari és erőműi kivitelezés, a klasszikus épületgépészeti tevékenységek, a gépészeti tervezés és az ipari- és kereskedelmi létesítményüzemeltetés területén elismert piaci szereplő. Összesen 200 fő szakképzett kollégával és teljes országos lefedettséggel rendelkezik.

Minőség, környezetvédelem, munkavédelem

Cégünk alapelve, hogy a minőség és a környezetvédelem összekapcsolt fogalom, amelyre hatni mindenkinek a feladata, felelőssége és kötelessége. Célkitűzésünk olyan tevékenység végzése, amely magas színvonalon elégíti ki partnereink és a társadalom minőségi- és a környezetvédelmére vonatkozó - a hazai és a nemzetközi minőségügyi és környezetvédelmi elvárásokat is megfogalmazó - igényeit. Cégünk ISO 9001 szabvány szerint működő minőségbiztosítási rendszerét először 1997-ben minősítette az ÉMI-TÜV Bayern Kft. Minőségügyi tanúsítványaink:

2104/68/EU irányelv szerinti nyomástartó berendezések gyártásra vonatkozó hegesztéstechnikai feltételeknek való megfelelés.

MSZ EN ISO 3834-2 szerinti fémek ömlesztőhegesztésével kapcsolatos teljes körű minőségirányítási követelményeknek való megfelelés.

ISO 9001, ISO 14001 fővállalkozó energetikai,- erőművi, ipari,-környezetvédelmi rendszerek tervezésére és fejlesztésére kivitelezéséére és karbantartására

8/2018 ITM rendeletnek való megfelelés.

Társaságunknál MSZ ISO 45001: 2018 rendszer szerinti munkahelyi, egészségvédelem és biztonság irányítási rendszer került bevezetésre és tanúsításra az ÉMI-TÜV SÜD Kft. által

Erőművek, ipari energetikai- és technológiai létesítmények kivitelezője