Ipari technológiák-06

Aktualitások

A Kraftszer Kft. az ISO 45001 tanúsítvány büszke tulajdonosa lett

2023. May 29. Monday

Cégünket megalapítása óta a dinamikus növekedés jellemzi, ami a piacon elnyert nagy volumenű projektjeinknek, professzionális teljesítésünknek, valamint szakembereink hozzáadott értékének köszönhető.

Hisszük, hogy sikerünk kulcsa a folyamatos fejlesztésen alapszik. Alapelvünk, hogy a minőség, biztonság és a környezetvédelem összekapcsolt fogalom, amelyre hatni mindenkinek feladata, felelőssége és kötelessége. A tervezés – beruházás - megvalósítás teljes folyamatát rugalmas és proaktív szemlélettel végezzük.

Mindannyiunk számára a biztonság, az egészség, az emberi élet a legfontosabb érték. Ugyanakkor tisztában vagyunk azzal is, hogy tevékenységünk kockázatokat hordoz magában, melyek nemcsak alapvető értékeinkre, de üzleti sikerünkre is jelentős hatással bírnak.

Tevékenységünk folyamatos fejlesztése céljából vezetőségünk a tavalyi évben úgy határozott, hogy a korábban már bevezetett HSE rendszerünket harmadik fél által auditáltatjuk és eddigi tanúsítvány portfoliónkat az ISO 45001 tanúsítvánnyal bővítjük.

 

Az elmúlt időszakban a teljes szervezet energiát fektetett a felkészülésre, melynek eredményeként sikeresen szerepeltünk a tanúsító auditon.

 

Köszönjük munkatársaink aktív részvételét és elkötelezett hozzáállását, amely hozzásegítette vállalatunkat a tanúsítvány megszerzéséhez. 

 

Erőművek, ipari energetikai- és technológiai létesítmények kivitelezője