Ipari technológiák-03

Szerencsés projektünk

2023. August 30. Wednesday
Nemrég büszkén számoltunk be a „kecskeméti biomassza távfűtőmű” projektünk újabb sikeres mérföldkövéről. A nagyszabású beruházás eredményes kivitelezése kiváló beszállító partnereinkkel való együttműködéssel halad a cél felé.  Ezúttal a szakértelem mellé a szerencse is mellénk pártolt, hiszen a Szinimpex Kft. 10 éves jubileumának alkalmából meghirdetett nyereményjáték keretében a „100.000 Ft értékű Tenapod ajándékutalvány” fődíj boldog tulajdonosai lettünk.

Jogosultak vagyunk

2023. July 26. Wednesday
Cégünk alapelve, hogy a minőség és a környezetvédelem összekapcsolt fogalom, amelyre hatni mindenkinek a feladata, felelőssége és kötelessége. Célkitűzésünk olyan tevékenység végzése, amely magas színvonalon elégíti ki Partnereink és a társadalom minőségi, környezetvédelmi és munkavédelmi elvárásokat is megfogalmazó igényeit.

Nemzetközi vizeken – tovább bővült a Kraft Group

2023. July 25. Tuesday
A Kraft Group cégcsoport Magyarország egyik meghatározó hazai alapítású és tulajdonú gépészeti és üzemeltetési vállalatcsoportja. Büszkék vagyunk tagvállalataink (BIS Hungary Kft., Kraft FM Kft., Kraftszer Kft. és Kraft – Tech Kft.) dinamikusan növekvő portfóliójára, szolgáltatási palettáinak szélesedésére és ügyfélkörük bővülésére, ami a piacon elnyert nagy volumenű projekteknek és innovatív törekvéseinknek köszönhető.

Sikerünk, mely új lehetőséget nyit

2023. July 09. Sunday
Örömmel számolunk be legújabb szakmai sikerünkről és elismerésünkről. Büszkék vagyunk rá, hogy hozzáértésünk és szakértő munkánk eredményeként cégünket választották és szerződtették a Drenik Hungary Kft. szolnoki telephelyén létesítendő 8MWe teljesítményű biomassza tüzelésű kis fűtőerőmű létesítési engedélyezési tervezésére. Célunk, hogy a Projekt - a beruházó szerbiai testvérprojektjének tapasztalatai alapján - a Kraftszer Kft. magyarországi tervezési és energetikai fővállalkozói képeségeire alapozva valósuljon meg.

Mindenkihez - lehetőleg - a saját anyanyelvén

2023. July 03. Monday
Közel 35 év tapasztalat, piacvezető pozíció és széleskörű Ügyfélportfólió. Ezeken alapszik a Kraftszer Kft. megbízható és minőségi EPC szolgáltatása. Hisszük, hogy sikerünk kulcsa a folyamatos innovációban, a piaci lehetőségek megtalálásában, így a folyton és gyorsan változó környezeti trendekhez való azonnali reakcióban, az innovatív fejlődésben rejlik. Fontos számunkra, hogy odafigyelésünk, egyediségünk és profizmusunk által megkülönböztethetővé váljunk, általuk szakmánk és piacunk legjobbjai legyünk.

Újabb mérföldkövéhez érkezett a „kecskeméti biomassza távfűtőmű” projektünk

2023. May 30. Tuesday
Az ellátásbiztonsági és környezetvédelmi célokat is szolgáló, nemzetgazdasági szempontból is kiemelt jelentőségű projektünk újabb, jelentős mérföldkövéhez érkezett. Nagy kihívással tekintettünk a fejlesztés egyik leglátványosabb és legnagyobb szakmai hozzáértést igénylő részének megvalósulására, így örömmel adunk hírt az 5 MW + (2x)20 MW teljesítményű biomassza-tüzelésű fűtőműben keletkező füstgázok elvezetését szolgáló kémény felépítéséről.

A Kraftszer Kft. az ISO 45001 tanúsítvány büszke tulajdonosa lett

2023. May 29. Monday
Cégünket megalapítása óta a dinamikus növekedés jellemzi, ami a piacon elnyert nagy volumenű projektjeinknek, professzionális teljesítésünknek, valamint szakembereink hozzáadott értékének köszönhető. Hisszük, hogy sikerünk kulcsa a folyamatos fejlesztésen alapszik. Alapelvünk, hogy a minőség, biztonság és a környezetvédelem összekapcsolt fogalom, amelyre hatni mindenkinek feladata, felelőssége és kötelessége. A tervezés – beruházás - megvalósítás teljes folyamatát rugalmas és proaktív szemlélettel végezzük.

Sikerrel zártuk Budapest V. kerületében a távhő gerincvezetékpár tervezését és kivitelezését

2023. May 23. Tuesday
Közel egy éve adtunk hírt a környezetvédelmi és városfejlesztési szempontból is kiemelt fontosságú megbízásunkról, amely részben Beruházói – BKM Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. FŐTÁV Távhőszolgáltatási Divízió -  részben KEHOP finanszírozásból valósult meg. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy Budapest belvárosának levegőminőség javító programjának részesei lehettünk olyan folyamathoz csatlakozva, amely Fővárosunk életminőségének javulásához is hozzájárul.

A Kraft Group újra bizonyított Debrecenben!

2023. May 11. Thursday
A tavalyi évet óriási megtiszteltetés és valódi szakmai siker koronázta, mikor Cégcsoportunk tagja, a Kraft FM Kft. év végén egy Debrecenben létesülő nemzetközi ismertségű gyár teljeskörű műszaki üzemeltetési megbízását 5 évre elnyerte. A siker azonban itt nem ért véget - több fordulós pályázati eljárás zárásaként a Kraft Group újabb bizalmat kapott, ugyanaz a debreceni gyáregység egy kulcsfontosságú kiszolgálóegység kiépítésével a Kraftszer Kft.-t bízta meg.

Újabb környezetvédelmi projekt részesei vagyunk

2022. July 23. Saturday
Büszkék vagyunk rá, hogy egy újabb, a magyar kormány által is támogatott környezetvédelmi projekt részesei lehetünk. A Huntsman Corporation Performance Production bővülő pétfürdői gyártóüzemének új, környezetbarát technológián alapuló kapacitásnövelő beruházásában cső- és gépészeti, villamos- és műszerezési munkálatokat látunk el. 
Erőművek, ipari energetikai- és technológiai létesítmények kivitelezője