Ipari technológiák-07

Impresszum

Cégadatok:

Cím: 1139 Budapest, Váci út 81-83. 

Központi telefon: +36 1 465-7031

Fax: +36 1 350-1063

E-mail: kraftszer@kraftszer.hu

Adószám: 10395486-2-41

Cégjegyzékszám: 01-09-068435

 

Cégvezetés:

Jászberényi István - ügyvezető igazgató

Pécsi Zoltán - ügyvezető igazgató 

Magasdi Péter – CFO

Nagy Norbert - HR igazgató 

 

Felelősségi nyilatkozat:

Cégünk, a Kraftszer Vállalkozási Kft. weblapja más cégek, illetve website-ok linkjeit is tartalmazza. Ezzel szeretnénk segíteni weblapunk látogatóit a kívánt információk gyors megszerzésében.

Kijelentjük, hogy az általunk hivatkozott oldalak tartalmára és kialakítására semmilyen befolyásunk nincs.

 

Adatvédelem

A honlapon lévő információk megtekintéséhez személyes adatok megadása nem szükséges.

Egyes szolgáltatások (pl. álláshirdetésre jelentkezés) igénybevételéhez azonban, bizonyos személyes adatokra (pl. név, lakcím) szükség van. Ezekben az esetekben az adatok felvétele előtt cégünk, a Kraftszer Vállalkozási Kft. tájékoztatja az érintetteket az adatkezelés szabályairól.

Cégünk a honlap technikai üzemeltetése érdekében a következő, - személyes adatokat nem tartalmazó - automatikusan keletkező információkat használja fel átmenetileg:

  • a számítógép internetprotokoll-címe (IP-címe),
  • domain-név (URL), 
  • a hozzáférés adatai, 
  • az ügyfél file lekérés (file név és URL), 
  • a HTTP válaszkód,
  • a weboldal adatai ahonnan a lekérés történt,
  • a látogatás alatt forgalmazott bájtok mennyisége,
  • a látogatás időpontja,
  • a megtekintett oldalak adatai,illetve 
  • a használt böngészőprogram neve.

Bizonyos esetekben anonim látogatásazonosító (cookies) is alkalmazásra kerül a weboldal felhasználói preferencia szerinti optimálása érdekében.

 

Cégünk az általa kezelt személyes adatokat harmadik személy számára - a jogszabályok által előírt kötelező esetek kivételével ill. az érintett hozzájárulása nélkül - semmilyen körülmények között nem használja fel és nem továbbítja.

Szerzői jog

A weboldal teljes tartalmát (szövegeket, adatoka, képeket, grafikákat, videókat, sajtóközleményeket) szerzői jogi és védjegyjog védi. Harmadik felek szerzői joga fenntartva. Letöltheti vagy kinyomtathatja a weboldal egyes oldalait és részeit, feltéve, hogy sem a szerzői jogi szimbólumot, sem más jogilag védett nevet vagy szimbólumokat nem távolítják el. 

Minden jogot fenntartunk minden információra vagy adatra, amelyet letöltött erről a webhelyről. A Kraftszer előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül tilos a weboldal teljes vagy részleges sokszorosítása, továbbítása (elektronikusan vagy más módon), módosítása és hasznáata, illetve hivatkozása általános vagy kereskedelmi célokra.

 

Erőművek, ipari energetikai- és technológiai létesítmények kivitelezője