Ipari technológiák-06

Aktualitások

Az elmúlt évtized erőművi és ipari energetikai munkái

2019. August 07. Wednesday
Bojti Bea
| Üzletfejlesztési Igazgató

Cégünk közel 30 éves erőművi és ipari energetikai tapasztalattal rendelkezve is fontosnak tartja a folyamatos fejlődési lehetőségek felkutatását. Ez a megújulási hajlandóság, a szakképzett és tapasztalt szakember gárda a piaci szereplők igényeinek való megfelelés vállalatunk működésének mozgatórugója.

Mindig nagy öröm számunka, ha a hagyományos erőművi és ipari energetikai piacon túl speciális szaktudást igénylő ágazatokban is végzünk komplett tervezési,kivitelezési munkálatokat. A hagyományos erőművi projektmenedzsmenttől eltérő, biomassza tüzelésű erőművi blokk kialakítása, üzembe helyezése igazi kuriózum, melyhez projektcsapatunk speciális szakági tapasztalatokkal rendelkezik. Rendkívül megtisztelő számunkra, hogy nem csak hazai, hanem nemzetközi cégek is sikeres projektekben említik nevünket.

Célunk a piaci szereplők igényeiből és még esetleg fel nem ismert szükségleteiből összeállított megoldások biztosítása a legkorszerűbb technológiák alkalmazásával, a Kraftszer Kft által fémjelzett minőséggel, a hosszú távú partneri kapcsolatok kialakítása érdekében.

Jelnelegi kiadvánnyal egy ízelítőt szerettünk volna adni - a telljesség igénye nélkül - arról, hogy milyen sokfajta, kihívással teli feladatokban volt részünk az elmúlt évtizedben. 

A brossúra megnyitásához kérem kattintson a képre, majd lapozzon!

Kraftszer - ipari energetikai fővállalkozó

Ipari technológiák munkáink helyszínei - Kraftszer Kft.
Erőművek, ipari energetikai- és technológiai létesítmények kivitelezője