Ipari technológiák-06

Aktualitások

Budapest V. kerületében távhő gerincvezetékpár tervezése, kivitelezése

2022. July 23. Saturday

Örömmel tölt el bennünket, hogy a távhővezeték színvonalának emelésével mi is hozzájárulhatunk Budapest belvárosának levegőminőség javító programjához. Cégünk, a FŐTÁV Zrt. partnereként végzi a 2022. júniusában indult távhő hálózat fejlesztési munkálatainak kivitelezését az Apáczai Csere János utcában, valamint az Erzsébet-híd és a Dorottya Hotel közötti szakaszon.


A  belváros levegőminőségének javítása érdekében a BKM Nonprofit Zrt. a belvárosi távhővezetékek fejlesztése mellett döntött. A döntés értelmében 2022. júniustól elindult és 2022 évben megvalósul a meglévő távhőrendszer bővítése az Apáczai Csere János utcában, az Erzsébet-híd és a Dorottya Hotel közötti szakaszon. Büszkék vagyunk rá, hogy társaságunk, mint a FŐTÁV Zrt. partnere kapta a megrendelést a távhő hálózat fejlesztési munkálatainak elvégzésére .  A fejlesztés keretében a Kraftszer Kft. kivitelezésében megvalósul  egy DN 250/400-s előre szigetelt távhővezeték gerincpár telepítése az Apáczai Csere János utcában.

A projekt végrehajtása  és, ütemezése során mind a Beruházóval, mind a kerületi lakosokkal, mind a Hatósággokkal való folyamatos egyeztetést és kapcsolattartást a Kraftszer Kft. kezeli és látja el.

Erőművek, ipari energetikai- és technológiai létesítmények kivitelezője