Ipari technológiák-06

Aktualitások

Együttműködés a felelős jövőért!

2021. December 03. Friday

Büszkén számolhatok be róla, hogy társaságunk októberben hosszú távú együttműködési megállapodást kötött a Baker Hughes (BKR) multinacionális vállalattal. Ennek értelmében a Baker Hughes Energy Services LLC hivatalos partnerének választotta a Kraftszer Vállalkozási Kft.-t a TPS (Turbomachinery Process & Solutions) üzletágának fejlett energiatermelő berendezései és kapcsolódó alkalmazásai, szolgáltatásai értékesítésére illetve telepítésére.
A BH TPS üzletága mechanikus meghajtású, kompressziós és villamosenergia-termelési alkalmazásokhoz kínál berendezéseket és szolgáltatásokat elsősorban az energiaiparnak, az olaj- és gáziparnak, petrolkémia területére, LNG / vezetékes gáztároláshoz és elosztáshoz, áramlás- és folyamatszabályozáshoz illetve különféle ipari szegmensekbe. A termékek közös jellemzője, hogy fejlesztésük során a szigorúbb környezetvédelmi normáknak való megfelelés és megbízhatóság vezérelvek kerültek fókuszba legyen szó kompresszorokról, turboexpanderekről vagy gőz- illetve  gázturbinákról (NovaLT).

 

A Kraftszer Kft. több mint 30 éves fővállalkozói tapasztalata az energetika területén ideális kapcsolódási pontot jelent az érték teremtéshez, hiszen a beruházók kulcsrakész megoldásokban érdekeltek komplex igényeik kielégítésére. Ugyanakkor az új beruházások mellett egyre nagyobb igény mutatkozik a működési költségek (OPEX) csökkentésére, melynek egyik legkézenfekvőbb megoldása az energiahatékonyság és termelékenység növelése. Ehhez is számos megoldást kínál a BH termékpaletta és a kapcsolódó szolgáltatások. Ezúton is bátorítom meglévő és új partnereinket, hogy energia termelési,- konszolidálási,- hatékonyság növelési és bővítési igényeikkel keressenek meg bennünket hiszen a BH portfólióval a hátunk mögött ütőképes megoldásokat fogunk ajánlani!

 

További információ a Baker Hughes megoldásokról itt: 

Theil-Czeglédy Balázs

Együttműködés a felelős jövőért.
Erőművek, ipari energetikai- és technológiai létesítmények kivitelezője