Ipari technológiák-06

Aktualitások

Ipari energetikai fővállalkozás 2018 tavaszán

2018. April 10. Tuesday

Ahogyan a tavasz megújulást, újjászületést hoz a természetben, úgy hoz az idei tavasz változást a vállalatunk életében is.

Beckhard óta tudjuk, hogy „a szervezetfejlesztés tervszerű, a szervezet egészére kiterjedő és felülről szervezett törekvés, amely a szervezet hatékonyságának és életképességének növelését célozza a szervezeti „folyamatokra” való tervszerű beavatkozás útján, magatartástudományi ismeretek felhasználásával”.  

A tervszerűség alatt azt értjük, hogy felmértük a szervezet jelenlegi állapotát, kidolgoztuk a fejlesztési stratégiai tervet és mozgósítottuk a megvalósításhoz szükséges erőforrásokat.

S hogy mit jelent a változás a fővállalkozásunk életében?

Ez egyértelműen a szervezeti kultúra, az alkalmazottak ösztönzési rendszerének módosítását.

A felülről szervezettség mutatja, hogy mindebben a változásban a felső vezetés személyesen érdekelt, aktív szerepet vállal. Meghatároztuk, hogy mi tartozik a hatékony és életképes vállalat fogalmába.

Mindezt a változtatást pedig a problémamegoldásokon, tervezésen, személyes és csoportok közötti kapcsolatokon és konfliktuskezelésen keresztül történik, önújító, életképes feladatorientált csapat/szervezet létrehozásának céljával.

A következő fejlesztési területek kiemelt fontosságúak számunkra: képzés, újításra nyitottság, csapatmunka, utódnevelés, közös célok, elismerés, személyes perspektíva a cégben.

Ahogyan belsőleg megújulunk, mozgósítjuk, strukturáljuk belső erőforrásainkat igazítva azt az erőművi és ipari energetikában megjelenő igényekhez, úgy alakítjuk folyamatosan a külső megjelenésünket és kommunikációnkat is a legújabb trendekhez.  

Megújuló honlapunk az elsődleges külső jele ennek a változásnak, melynek segítségével szeretnénk egy átfogó képet adni magunkról, szakmaiságunkról, hitvallásunkról ezzel is támogatni az odalátogatókat a döntéseikben akár munkáltatóként, akár munkavállalóként gondolnak cégünkre.

Ami viszont nem változott - és töretlenül hiszünk a kezdetektől fogva - , az a filozófiánk, mely továbbra is szem előtt tartja az erőművi és ipari energetika piaci szereplői igényeinek való megfelelést -legyen az autóipar, vegyipar, élelmiszeripar, vagy gyógyszeripar -, az innovatív megoldásokat, a környezettudatosságot, a kölcsönös bizalmon alapuló kapcsolatokat, mindezt továbbra is szakképzett és tapasztalt szakember gárdával tudjuk elképzelni, komplett folyamat menedzsment tevékenységgel, a tervezéstől a kulcsrakész kivitelezésig.

Ipari és energetikai fővállalkozó - Kraftszer Kft.
Erőművek, ipari energetikai- és technológiai létesítmények kivitelezője