Ipari technológiák-06

Aktualitások

Sikerrel zártuk Budapest V. kerületében a távhő gerincvezetékpár tervezését és kivitelezését

2023. May 23. Tuesday

Közel egy éve adtunk hírt a környezetvédelmi és városfejlesztési szempontból is kiemelt fontosságú megbízásunkról, amely részben Beruházói – BKM Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. FŐTÁV Távhőszolgáltatási Divízió -  részben KEHOP finanszírozásból valósult meg.

Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy Budapest belvárosának levegőminőség javító programjának részesei lehettünk olyan folyamathoz csatlakozva, amely Fővárosunk életminőségének javulásához is hozzájárul.

 A projekt során mind a Beruházó, mind a kerületi lakosság, mind a Hatóságok által támasztott magas elvárásoknak és egyedi igényeknek megfelelve teljesítettünk.  

Az Erzsébet-híd és a Dorottya Hotel közötti szakasz távhővezeték fejlesztésének keretében az Apáczai Csere János utcában egy DN 250/400-s előre szigetelt távhővezeték rendszer telepítését valósítottuk meg. A projekt keretében összesen 735 fm új, korszerű gerincvezeték és a hozzá tartozó műtárgyak kerültek kiépítése.

A pontos feladatmeghatározásnak és Csapatunk szakszerű hozzáállásának köszönhetően a munkát - a vállalási határidőt is lerövidítve - a tőlünk elvárt magas minőségi színvonalon hajtottuk végre.

Sikerrel zártuk Budapest V. kerületében a távhő gerincvezetékpár tervezését és kivitelezését
Erőművek, ipari energetikai- és technológiai létesítmények kivitelezője