Ipari technológiák-06

Aktualitások

Újabb környezetvédelmi projekt részesei vagyunk

2022. July 23. Saturday

Büszkék vagyunk rá, hogy egy újabb, a magyar kormány által is támogatott környezetvédelmi projekt részesei lehetünk. A Huntsman Corporation Performance Production bővülő pétfürdői gyártóüzemének új, környezetbarát technológián alapuló kapacitásnövelő beruházásában cső- és gépészeti, villamos- és műszerezési munkálatokat látunk el. 

 A Huntsman Corporation Performance Products divíziója az elmúlt években tapasztalt amin- és poliuretánkatalizátorai  iránti kereslet megugrásának kiszolgálása érdekében több milliós beruházás keretében kibővíti  pétfürdői gyártóüzemét. A megnövekedett igényű JEFFCAT(r) speciális aminokból például autóülésekhez és matracokhoz használható habok készülnek, de segítenek az épületek energiahatékony permetezőhab szigetelésének előállításában is. A Huntsman innovatív termékeinek új generációja támogatja az ipart a fogyasztói termékek kibocsátásának és szagainak csökkentésében, és hozzájárul a globális fenntarthatósági törekvésekhez.

A Huntsman – mint világhírű aminkatalizátor-gyártó, aki több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik az uretán vegyszerek gyártásában  - arra számít, hogy a barnamezős létesítmény kiterjeszti globális képességeit, és nagyobb rugalmasságot biztosít a fémmegmunkáló, poliuretán és elektronikai ipar számára.

 Cégünk a magyar kormány által is támogatott projektben végzi az új, környezetbarát technológián alapuló kapacitásnövelő beruházás cső- és gépészeti, villamos- és műszerezési munkáit.

 

Erőművek, ipari energetikai- és technológiai létesítmények kivitelezője