IBIDEN Hungary Kft. dunavarsányi dízel részecskeszűrő gyára

IBIDEN Hungary Kft. dunavarsányi dízel részecskeszűrő gyára

Feladatok:

A dízel részecskeszűrő gyár I. számú gyárépületében telepítésre kerülő H1, H2, H3, H4 gépsorok technológiai szerelése a rákötésekkel együtt.

A gépészeti csővezetékek és légtechnikai elszívó rendszerek illetve porleválasztók szerelése; a H3, H4 gépsorok beüzemelése.

Megbízó: Marubeni Hungary Kft.

Ipari hűtési rendszer és elemeinek telepítése, szerelése a gépekre való rákötéssel együtt. A gépsorok ipari víz Argon és N2 vezetékeinek kiépítése. Az üzem technológiai elszívó rendszerének illetve porelszívó rendszerének szerelése a H3, H4 gépsorok AAF tipusú porleválasztóinak telepítésével együtt.

A gyár sűrített levegő igényét 7 db nagyteljesítményű légkompresszor látja el, amelyek telepítése és a sűrített levegő rendszer kialakítása szintén a munka részét képezte.

A létesítmény jellemzői

A gyárban a beruházó nagyteljesítményű robot gépsorokat telepített a diesel autók katalizátor-szűrőinek gyártására a világ legfejlettebb technológiája szerint. Ezen gépsorok hűtési víz igényét, sűrített levegő igényét, egyéb segédgáz (Ar, H2) igényét illetve a precíziós gépek tiszta környezete miatt korrekt szabályozható elszívást és porelszívást kellett kivitelezni. Mindez olyan szinten került kivitelezésre, hogy az ipari terület teljesen környezetbarát maradt,tehát a környezet károsítására a legkisebb mértékben sem került sor. A berendezések, gépsorok automatikus ütemben, de emberi felügyelet mellett szabályozottan üzemelnek.

Kliens

Ibiden

Helyszín

2336 Dunavarsány

Működtetés kezdete

2006-01-01

Erőművek, ipari energetikai- és technológiai létesítmények kivitelezője