Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft., a kecskeméti autógyár energiaközpontjának kivitelezése

Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft., a kecskeméti autógyár energiaközpontjának kivitelezése

Feladatok:

A fűtési, hűtési, villamosenergia és két nyomás szintű sűrített levegő előállításához szükséges berendezések, gépek telepítése, technológiai és épületgépészeti csőszerelés, villamos szerelés, irányítástechnikai szerelés, az épület komplett kivitelezése.

Megbízó: Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft.

Szállítási terjedelem

Könnyű acél szerkezetes, előregyártott és monolit vasbeton épület komplett kivitelezése, az épület használatbavételi engedélyének megszerzésével bezárólag. Technológiai berendezések beszerzése telepítése, technológiai rendszerek gépészeti-, villamos- és irányítástechnikai kivitelezése a segédüzemi rendszerek, komplett kivitelezésével, festésével és szigetelésével együtt.

A szerelési tervek elkészítése a gépész-, villamos- és iránytástechnikai területre szintén a szállítási terjedelem része. A kivitelezés a planírozott helyszín átvételétől a használatbavételi engedélyig és a működő rendszer beszabályozásáig tart.

A létesítmény jellemzői:

A kecskeméti Mercedes-Benz Autógyár működéséhez szükséges energiák előállításának helyszíne a HKS elnevezésű épület, az energiaközpont. Ebben az épületben kerül előállításra a fűtési, hűtési, villamosenergia és két nyomás szintű sűrített levegő. A központ fejépületi részében irodákat, szociális helységeket és műhely helyiséget is kialakítottunk. Az épület a biztonságos és folyamatos működéshez diesel vészgenerátorral és tűzoltó rendszerrel is rendelkezik.

Kliens

Mercedes Benz

Helyszín

6000 Kecskemét Mercedes út 1.

Működtetés kezdete

2013-01-18

Erőművek, ipari energetikai- és technológiai létesítmények kivitelezője