Ipari technológiák-03

Új tanúsított forrasztási technológia a Kraftszer Kft.-nél.

2006. Március 07. Kedd
Ismét gyógyszeripari beruházásban vesz részt a Kraftszer Kft. A Glaxo Smith Kline vakcinagyártó üzemének sikeres befejezése után a Kraftszer Kft. a Richter Gedeon Kémiai Kutató Labor és Iroda kivitelezésében vesz részt. A Kraftszer Kft. feladata a légtechnikai rendszer teljes kiépítése. A megrendelő a Strabag (gesztor) - Kipszer Mérnökiroda konzorcium.A kivitelezés 2006.03.07.-én kezdődött el.Befejezési határidő: 2006.10.30.

Ökoenergetikai és biomassza konferencia Sopronban

2006. Március 01. Szerda
Társaságunk részéről két fő vett részt az Ökoenergetikai és biomassza konferencián. A részvétel célja volt, hogy az alternatív és megújuló alapú energiatermelés-felhasználás műszaki-gazdasági ismereteit, híreit a szakma legjelesebb képviselőivel frissítsük fel.

Füredi úti fűtőerőmű, Budapest

2006. Január 01. Vasárnap
Feladatunk a Füredi úti Főtáv forróvíz hálózati rendszer bővítése három új gázmotoros blokkal volt, ami magába foglalta három gázmotor/generátor egység valamint ezek segédrendszereinek kiépítését, üzembe helyezését és átadását; tervezését és kivitelezését. Megbízónk a Sinergy Kft. volt.

Magyar Suzuki autógyár technológiai berendezések energiaellátása

2005. Január 01. Szombat
Az 1990-es évben több megtisztelő feladatunk mellett kiemelt projektünk:  a Magyarországon akkor induló Magyar Suzuki autógyár technológiai berendezéseinek energiaellátása volt. Ez magába foglalta a berendezések ellátását biztosító gépészeti és villamos rendszerek teljes körű tervezését, engedélyeztetését, szerelését és beüzemelését.
Erőművek, ipari energetikai- és technológiai létesítmények kivitelezője