Ipari technológiák-03

X. Energo Expo

2012. Oktober 01. Hétfő
A debreceni Kölcsey Konferencia Központ adott helyet a szeptember végi,  X.  Energo Expo Nemzetközi Energetikai Szakkiállításnak és Konferenciának. A rendezvény fővédnöki szerepét a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium látta el.

Beruházások a megújuló energiaforrások terén

2012. Oktober 01. Hétfő
A Kraftszer Kft. részt vett a Német- Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara által szeptember 25-én szervezett szakmai szimpóziumon.

Megújult honlap, friss információk

2012. Szeptember 26. Szerda
Értesítjük honlapunk látogatóit, hogy szeptembertől új megjelenéssel, aktuális információkkal, kibővített referenciákkal várjuk az idelátogatókat. Felhívjuk figyelmüket a Hírlevél feliratkozási lehetőségre, ahonnan első kézből értesülhet a Kraftszer Kft. és német anyacégünk híreiről. Csatlakozzon vállalatunkhoz, kövessen minket a Facebook-on is! Kellemes böngészést kívánunk!

Szakmai újdonságok

2012. Május 19. Szombat
A General Electric bemutatta alacsonyabb szén-dioxid kibocsátású, 9,5 MW teljesítményű J920 típusjelű gázmotorját, mely teljesítménye alapján közel húszezer háztartás villamos energia ellátására alkalmas.

MBMH - Energiaközpont létesítése

2012. Május 18. Péntek
Magyarország legnagyobb trigenerációs energiaközpontját építette a Kraftszer Kft. a Mercedes-Benz kecskeméti gyárában, amely a jövőben ellátja az autógyárat a szükséges energiával és közegekkel.

Buderus kazánok városfűtési primer rendszer kiépítése

2012. Április 30. Hétfő
A Dunamenti erőmű meglévő városfűtési keringtető és pótvíz rendszerének fűtése a G2 gőzciklusáról és a 16 bar-os gőzrendszerről van megoldva.

Dunamenti Erőmű G3–as blokk gázállomás létesítése

2012. Március 30. Péntek
Generál fővállalkozóként a százhalombattai Dunamenti Erőműben a G3 -as blokk felújítási projektjének keretében a komplett gázfogadó állomás tervezése, kivitelezése és beüzemelése volt a Cégünk feladata.

MBMH - Központi épület épületgépészete

2012. Február 28. Kedd
A Kraftszer Kft. a Mercedes Benz Kecskeméti üzemében a központi épület épületgépészeti rendszereinek kivitelezését sikeresen befejezte.

Pannon-Hő - Bio2 Projekt

2012. Január 02. Hétfő
Sikeres volt az első nyomáspróbán a PANNONPOWER Holding Zrt. új szalmatüzelésű erőműi blokkjának a kazánja.

MBMH - Infrastruktúra

2011. December 30. Péntek
A Kraftszer Kft. a Mercedes Benz Kecskeméti üzemében sikeresen befejezte az újonnan létesülő autógyár udvartéri vezetékeinek létesítését.
Erőművek, ipari energetikai- és technológiai létesítmények kivitelezője