Ipari technológiák-03

Dunamenti Erőmű G3-as blokk BOP projekt

2011. December 30. Péntek
A százhalombattai Dunamenti Erőmű G3 -as blokk felújítási projektjének keretében a kombinált ciklusú turbina, valamint a hő-hasznosító kazán segédberendezéseit (BoP) valósítottuk meg tervezéstől az üzembe helyezésig.

Légtechnikai projektünk az OPEL új motorgyárában

2011. Szeptember 28. Szerda
Vállalatunk az LTA alvállalkozójaként a motor alkatrész megmunkáló üzemében a megmunkáló központok technológiai elszívó rendszereit szereli.

A pécsi hőerőmű fejlesztése

2011. Február 07. Hétfő
A PannonPower Holdinghoz tartozó Pannon-Hő Kft. Magyarországon elsőként létesít szalmatüzelésű erőművi blokkot a pécsi hőerőműben.

TVK NyRt., Olefin II. pyrogáz vezeték kivitelezése

2010. Április 06. Kedd
Fővállalkozóként nyerte meg cégünk a MOL Csoporthoz tartozó TVK NyRt. beruházásában kivitelezésre kerülő pyrogáz szakaszoló szerelvények beépítését.

Dunamenti Erőmű, BOP projekt

2010. Március 25. Csütörtök
A Dunamenti Erőmű harmadik gázturbinás (G3) fejlesztése kapcsán a Kraftszer Kft mint fővállalkozó az új gázfogadó állomás kivitelezése mellett a második projektet nyerte meg.

Mercedes-Benz Kecskemét, gépészeti energiaközpont

2010. Március 10. Szerda
Kraftszer Kft. nyerte el és kapott megrendelést a Mercedes-Benz Hungary kecskeméti telephelyén építendő gépészeti energiaközpont létesítésére.

MOL NyRt. Szank, gázüzemi fűtés rekonstrukció

2010. Február 04. Csütörtök
Cégünk a MOL NyRt. megbízásában végzi a Megrendelő Szanki Gázüzemében a technológiai és kommunális fűtési rendszerek és egyéb üzemi módosítások komplett generál tervezését.

Kelenföldi Erőmű

2009. Szeptember 24. Csütörtök
Befejeződött a Budapesti Erőmű Zrt., Kelenföldi Erőművében az első 5 MWe teljesítményű gázturbina telepítése.

PannonPower Holding

2009. Szeptember 24. Csütörtök
Kraftszer Kft. a PannonPower Holdinghoz tartozó Pannon-Hő Kft.-vel előszerződést kötött a beruházás tervezési munkáinak megkezdésére.A beruházás célja egy szalmatüzelésű erőművi blokk létesítése a pécsi erőműben.

Energetikai beruházások Kubában

2009. Július 27. Hétfő
A Kraftszer Kft. is képviseltette magát abban a magyar küldöttségben, amely 2009. júniusban utazott Kubába, hogy a tervezett energetikai beruházások megvalósításáról tárgyaljon a hazai partnerekkel. A beruházások során a magyar fél adja a technológiát és a finanszírozást, a kubai fél a piacot, energiafelhasználást és az energiahordozót. Lehetséges együttműködési területek : CO2 kereskedelem, meglévő vízerőművek felújítása, bővítése, új vízerőmű építése, meglévő elavult olajtüzelésű erőművek korszerűsítése, új biomassza tüzelésű blokkok megvalósítása. A magyar küldöttség következő látogatása augusztusban lesz, amikor a finanszírozó bank is képviselteti magát a tárgyalásokon.
Erőművek, ipari energetikai- és technológiai létesítmények kivitelezője