Ipari technológiák-03

"Engineering power"

2012. October 05. Friday
A Kraftszer Kft. munkatársai a mai nap izgatottan készülődtek belső rendezvényünkre, lezárult  ugyanis a több hónapon át tartó szlogenvadászat akció; ennek keretében több mint 100 kreatív szlogenjavaslat érkezett.

X. Energo Expo

2012. October 01. Monday
A debreceni Kölcsey Konferencia Központ adott helyet a szeptember végi,  X.  Energo Expo Nemzetközi Energetikai Szakkiállításnak és Konferenciának. A rendezvény fővédnöki szerepét a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium látta el.

Beruházások a megújuló energiaforrások terén

2012. October 01. Monday
A Kraftszer Kft. részt vett a Német- Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara által szeptember 25-én szervezett szakmai szimpóziumon.

Megújult honlap, friss információk

2012. September 26. Wednesday
Értesítjük honlapunk látogatóit, hogy szeptembertől új megjelenéssel, aktuális információkkal, kibővített referenciákkal várjuk az idelátogatókat. Felhívjuk figyelmüket a Hírlevél feliratkozási lehetőségre, ahonnan első kézből értesülhet a Kraftszer Kft. és német anyacégünk híreiről. Csatlakozzon vállalatunkhoz, kövessen minket a Facebook-on is! Kellemes böngészést kívánunk!

Szakmai újdonságok

2012. May 19. Saturday
A General Electric bemutatta alacsonyabb szén-dioxid kibocsátású, 9,5 MW teljesítményű J920 típusjelű gázmotorját, mely teljesítménye alapján közel húszezer háztartás villamos energia ellátására alkalmas.

MBMH - Energiaközpont létesítése

2012. May 18. Friday
Magyarország legnagyobb trigenerációs energiaközpontját építette a Kraftszer Kft. a Mercedes-Benz kecskeméti gyárában, amely a jövőben ellátja az autógyárat a szükséges energiával és közegekkel.

Buderus kazánok városfűtési primer rendszer kiépítése

2012. April 30. Monday
A Dunamenti erőmű meglévő városfűtési keringtető és pótvíz rendszerének fűtése a G2 gőzciklusáról és a 16 bar-os gőzrendszerről van megoldva.

Dunamenti Erőmű G3–as blokk gázállomás létesítése

2012. March 30. Friday
Generál fővállalkozóként a százhalombattai Dunamenti Erőműben a G3 -as blokk felújítási projektjének keretében a komplett gázfogadó állomás tervezése, kivitelezése és beüzemelése volt a Cégünk feladata.

MBMH - Központi épület épületgépészete

2012. February 28. Tuesday
A Kraftszer Kft. a Mercedes Benz Kecskeméti üzemében a központi épület épületgépészeti rendszereinek kivitelezését sikeresen befejezte.

Pannon-Hő - Bio2 Projekt

2012. January 02. Monday
Sikeres volt az első nyomáspróbán a PANNONPOWER Holding Zrt. új szalmatüzelésű erőműi blokkjának a kazánja.
Erőművek, ipari energetikai- és technológiai létesítmények kivitelezője