Ipari technológiák-03

BE zRt.

2009. Február 02. Hétfő
A Budapesti Erőmű Zrt. a Kelenföldi Erőművében 2 x 5 MWe teljesítményu gázturbinát kíván telepíteni. A termelt villamos energia fedezni fogja a nyári villamos önfogyasztást és a felesleget az országos villamos hálózaton keresztül értékesíti.

Atel

2009. Január 15. Csütörtök
Az ATEL Zlíni Erőművében a biomassza adagolás kiépítésére kiírt pályázatot a Kraftszer Kft. nyerte meg.

PannonPower

2009. Január 12. Hétfő
Az épülő új erőmű megújuló energiaforrásokkal fog működni.

Kraftszer Kft.

2009. Január 09. Péntek
A Kraftszer Vállalkozási Kft. január 1-től létrehozta kazincbarcikai kirendeltségét.

Hungrana

2009. Január 09. Péntek
A kivitelezésre a megbízást a Kraftszer Vállalkozási Kft kapta, melynek keretében vasúton és közúton szállított kukorica nagy teljesítményű kitárolása valósul meg.

ALPIQ

2009. Január 08. Csütörtök
2009 elején fog az Atel és az EOS összeolvadni, hogy megalkossák az európai irányultságú, vezető svájci energiaipari szolgáltatásokat nyújtó céget.

BorsodChem zRt.

2008. Január 28. Hétfő
BorsodChem ZRt. az újonnan létesülő üzemei gőzigényének kielégítése céljából gőzellátó kapacításának bővítését határozta el. Az új gőz távvezeték és elosztó rendszer létesítésére kiírt pályázatot Kraftszer Kft. nyerte el.

Hankook Tire Europe Plant

2007. Szeptember 13. Csütörtök
A Kraftszer Kft. fővállalkozóként kivitelezi a Hankook Tire Hungary dunaújvárosi gyárában telepítendő technológiai füstgáztisztító berendezést.

Budapesti Erőmű Zrt.

2007. Szeptember 13. Csütörtök
A Budapesti Erőmű Zrt. Kelenföldi Erőmű felújítása során a Vízkezelő üzem létesítésére kiírt pályázatot a Kraftszer Kft. nyerte meg.

Hankook Tire Europe Plant

2007. Június 21. Csütörtök
A kivitelezés utolsó, átadási stádiumában tart, a gépek, berendezések telepítése, valamint a csővezetékek kiépítése megtörtént, a gépek indítás elötti beszabályozását elvégeztük.
Erőművek, ipari energetikai- és technológiai létesítmények kivitelezője