Ipari technológiák-03

MBMH - Infrastruktúra

2011. December 30. Friday
A Kraftszer Kft. a Mercedes Benz Kecskeméti üzemében sikeresen befejezte az újonnan létesülő autógyár udvartéri vezetékeinek létesítését.

Dunamenti Erőmű G3-as blokk BOP projekt

2011. December 30. Friday
A százhalombattai Dunamenti Erőmű G3 -as blokk felújítási projektjének keretében a kombinált ciklusú turbina, valamint a hő-hasznosító kazán segédberendezéseit (BoP) valósítottuk meg tervezéstől az üzembe helyezésig.

Légtechnikai projektünk az OPEL új motorgyárában

2011. September 28. Wednesday
Vállalatunk az LTA alvállalkozójaként a motor alkatrész megmunkáló üzemében a megmunkáló központok technológiai elszívó rendszereit szereli.

A pécsi hőerőmű fejlesztése

2011. February 07. Monday
A PannonPower Holdinghoz tartozó Pannon-Hő Kft. Magyarországon elsőként létesít szalmatüzelésű erőművi blokkot a pécsi hőerőműben.

TVK NyRt., Olefin II. pyrogáz vezeték kivitelezése

2010. April 06. Tuesday
Fővállalkozóként nyerte meg cégünk a MOL Csoporthoz tartozó TVK NyRt. beruházásában kivitelezésre kerülő pyrogáz szakaszoló szerelvények beépítését.

Dunamenti Erőmű, BOP projekt

2010. March 25. Thursday
A Dunamenti Erőmű harmadik gázturbinás (G3) fejlesztése kapcsán a Kraftszer Kft mint fővállalkozó az új gázfogadó állomás kivitelezése mellett a második projektet nyerte meg.

Mercedes-Benz Kecskemét, gépészeti energiaközpont

2010. March 10. Wednesday
Kraftszer Kft. nyerte el és kapott megrendelést a Mercedes-Benz Hungary kecskeméti telephelyén építendő gépészeti energiaközpont létesítésére.

MOL NyRt. Szank, gázüzemi fűtés rekonstrukció

2010. February 04. Thursday
Cégünk a MOL NyRt. megbízásában végzi a Megrendelő Szanki Gázüzemében a technológiai és kommunális fűtési rendszerek és egyéb üzemi módosítások komplett generál tervezését.

Kelenföldi Erőmű

2009. September 24. Thursday
Befejeződött a Budapesti Erőmű Zrt., Kelenföldi Erőművében az első 5 MWe teljesítményű gázturbina telepítése.

PannonPower Holding

2009. September 24. Thursday
Kraftszer Kft. a PannonPower Holdinghoz tartozó Pannon-Hő Kft.-vel előszerződést kötött a beruházás tervezési munkáinak megkezdésére.A beruházás célja egy szalmatüzelésű erőművi blokk létesítése a pécsi erőműben.
Erőművek, ipari energetikai- és technológiai létesítmények kivitelezője