Ipari technológiák-03

Atel

2009. January 15. Thursday
Az ATEL Zlíni Erőművében a biomassza adagolás kiépítésére kiírt pályázatot a Kraftszer Kft. nyerte meg.

PannonPower

2009. January 12. Monday
Az épülő új erőmű megújuló energiaforrásokkal fog működni.

Kraftszer Kft.

2009. January 09. Friday
A Kraftszer Vállalkozási Kft. január 1-től létrehozta kazincbarcikai kirendeltségét.

Hungrana

2009. January 09. Friday
A kivitelezésre a megbízást a Kraftszer Vállalkozási Kft kapta, melynek keretében vasúton és közúton szállított kukorica nagy teljesítményű kitárolása valósul meg.

ALPIQ

2009. January 08. Thursday
2009 elején fog az Atel és az EOS összeolvadni, hogy megalkossák az európai irányultságú, vezető svájci energiaipari szolgáltatásokat nyújtó céget.

BorsodChem zRt.

2008. January 28. Monday
BorsodChem ZRt. az újonnan létesülő üzemei gőzigényének kielégítése céljából gőzellátó kapacításának bővítését határozta el. Az új gőz távvezeték és elosztó rendszer létesítésére kiírt pályázatot Kraftszer Kft. nyerte el.

Hankook Tire Europe Plant

2007. September 13. Thursday
A Kraftszer Kft. fővállalkozóként kivitelezi a Hankook Tire Hungary dunaújvárosi gyárában telepítendő technológiai füstgáztisztító berendezést.

Budapesti Erőmű Zrt.

2007. September 13. Thursday
A Budapesti Erőmű Zrt. Kelenföldi Erőmű felújítása során a Vízkezelő üzem létesítésére kiírt pályázatot a Kraftszer Kft. nyerte meg.

Hankook Tire Europe Plant

2007. June 21. Thursday
A kivitelezés utolsó, átadási stádiumában tart, a gépek, berendezések telepítése, valamint a csővezetékek kiépítése megtörtént, a gépek indítás elötti beszabályozását elvégeztük.

Szolnoki Biomassza Erőmű

2007. June 19. Tuesday
Szolnoki Biomassza Erőmű építése.A Szolnoki Ipari Parkban a MY-TECH INVEST Bioenergetikai Beruházó és Szolgáltató Kft. épít fel egy 28MW bruttó és 25MW nettó villamos teljesítőképességű erőművet, amely speciális energia növényeket - elsősorban szalmát és gyorsan növő mályvaféléket kisebb részben faforgácsot és fahulladékot - dolgoz fel kapcsolt termeléssel.A Kraftszer Kft. mint fővállalkozó, a MY-TECH INVEST Kft.-vel együttműködési megállapodást írt alá, melynek keretében megkezdte a fővállalkozói szerződés előkészítésére irányuló tárgyalásokat.
Erőművek, ipari energetikai- és technológiai létesítmények kivitelezője