Ipari technológiák-03

Tovább bővült Magyarország autógumi gyártó kapacitása

2015. May 11. Monday
A Hankook III. ütemének a gumigyártáshoz szükséges teljes csővezeték hálózat kiviteli tervezése valamint a nyomástartó berendezések engedélyeztetése a Daelim megbízásából tervező csapatunk által sikeresen lezárult.

Végéhez közeledik az ipari fejlesztési projekt

2014. November 14. Friday
A környei ipari parkban elnyert projektjeinknél befejeztük a kivitelezési munkákat és határidőre, sikeresen beüzemeltük a rendszereket.

Környei kivitelezési munkák befejezése

2014. September 15. Monday
Cégünk befejezte a géptelepítési és csőszerelési munkákat és megkezdi a rendszerek beüzemelését a környei ipari parkban elnyert projektjeinél.

Túl az első beüzemelésen

2014. September 08. Monday
A közeli iskolakezdésre való tekintettel mindössze egy hónap alatt megépítettük és beüzemeltük a projekt azon szakaszát, amelyen keresztül látja el mostantól hővel a Budapesti Távhőszolgáltató Zrt. korlátozás nélkül a Kolozsvár Utcai Általános Iskolát valamint a hozzá közeli Széchenyi úti Tanuszodát.

Távhőben is otthon vagyunk

2014. August 14. Thursday
Társaságunk nyerte a Budapesti Távhőszolgáltatási Zrt egyik kiemelt pályázatát, melynek tárgya az Újpest - Újpalota távhőkörzeteket összekapcsoló előreszigetelt 2xDN600/Ø800 -as PN25 névleges nyomású távhővezeték kivitelezése, valamint az ehhez tartozó bontási és aknaépítési feladatok szerelvénycserékkel.Ezen projekt célja, hogy a Hulladékhasznosítótól az Újpalotai távhőkörzetig hozzáférhetővé tegye a lakosság számára az olcsóbb hőenergiát.

Újabb projekt a gumiipari bővítésnél

2014. April 10. Thursday
Cégünk újabb projektet nyert a Magyarországon épülő gumiipari gyár-óriás bővítésénél.

A Tatabányai önkormányzat a megújuló energiaforrásokért

2014. April 06. Sunday
Tatabányai erőmű a meglévő kazánjait biomassza tüzelésre állítja át, mely projekt keretében Társaságunkat kérték föl az Unicredit bank mérnökeként a teljes beruházás lebonyolításának műszaki ellenőrzésére.

Új projekt az ipari energia ellátás területén

2014. March 20. Thursday
Cégünk sikeresen pályázott a Magyarországon épülő gumiipari gyár-óriás bővítésének energia ellátó rendszereinek építésére.

Befűtöttünk Battán

2014. January 06. Monday
2013-ban immár a második sikeres projektet zártuk a Dunamenti Erőmű területén létesített városfűtési kazántelep megvalósításával.

Megújuló energiaforrást hasznosító erőmű sikeres átadása

2013. December 09. Monday
Cégünk EPC-M fővállalkozóként valósította meg a Pécsi BIO2 projektet, mely Európa egyik legnagyobb biomassza erőműve. A pécsi BIO2 projekt az elmúlt évek legnagyobb kihívása volt a Kraftszer Kft. munkatársai életében.
Erőművek, ipari energetikai- és technológiai létesítmények kivitelezője