Ipari technológiák-03

Óriás beruházás az élelmiszeriparban!

2016. January 25. Monday
Új, magyar tulajdonú gabonafeldolgozó gyár épül Tiszapüspöki területén lévő iparterületen, mely beruházás eredményeként az egyik legzöldebb élelmiszer-előállító üzem valósul meg hazánkban.

Az indiai gumigyár az egyik leggyorsabban növekvő európai országba fektet be!

2016. January 11. Monday
Sikeresen pályáztunk az Apollo Tyres Gyöngyöshalászi üzemében a technológiai ellátó rendszerek építésére.

Gumigyártásban az elsők

2015. December 07. Monday
Hazánkban létesül a világ egyik legjobban automatizált gumigyára, mely az Apollo Tyres gumiabroncsgyár első európai zöldmezős beruházása.

Kiemelt ágazatok között az élelmiszeripar hazánkban

2015. September 30. Wednesday
A Tisza TK Projekt Kft. olyan gabona feldolgozó gyárat kíván megvalósítani, amely a működéséhez szükséges tetemes hőenergia nagy részét, korszerű, megújuló energiából, biomasszából nyeri.

Az újpesti erőmű hatékony gőztermeléssel látja el a közeli gyógyszergyárat

2015. September 07. Monday
Társaságunkat választotta a Budapest Erőmű Zrt. az újpesti erőműben a gázturbinák üzemszünete esetén a folyamatos gőzellátást biztosító nyári, magas hatásfokú, korszerű gőzkazán tervezésére, telepítésére és üzembehelyezésére.

Fűtőművi korszerűsítés Veszprémben

2015. August 03. Monday
Sikeresen pályáztunk a Veszprémi Haszkovó úti fűtőmű energetikai korszerűsítésére.

A Bridgestone tovább bővíti energiatermelő rendszerét

2015. July 15. Wednesday
Cégünk, a Kraftszer Kft. nyerte el a 2014–ben kiépített korszerű energia szolgáltató rendszer további fejlesztési ütemét a Bridgestone üzem bővítésénél.

Távhőkörzetek összekapcsolva

2015. June 30. Tuesday
Befejeződött és sikeresen átadásra került a Budapesti Távhőszolgáltató Zrt. nagyszabású, EU által támogatott beruházása, melynek keretében a Kraftszer Kft. végezte el az újpesti és újpalotai távhőkörzeteket összekapcsoló előreszigetelt 2xDN600/Ø800-as PN25 névleges nyomású távhővezeték és a hozzátartozó egyéb létesítmények kivitelezését.

Széphő a környezetért és energiahatékonyságért

2015. June 15. Monday
Széphő Zrt. részére 19MW kondenzációs hőhasznosító kazán építési és létesítési, valamint környezetvédelmi engedélyezési tervdokumentáció elkészítése sikeresen befejeződött.

Újabb projekt a Bridgestone bővítésnél

2015. May 19. Tuesday
A korábbi sikeres projektek után újabb rendszerek létesítésére kaptunk megbízást nemzetközi partnerünktől, a Takenaka Europe GmBH -tól.Az újonnan létesítendő rendszereken keresztül újabb technológiai gépcsoportok ellátása válik lehetővé.
Erőművek, ipari energetikai- és technológiai létesítmények kivitelezője