Ipari technológiák-03

Környei kivitelezési munkák befejezése

2014. Szeptember 15. Hétfő
Cégünk befejezte a géptelepítési és csőszerelési munkákat és megkezdi a rendszerek beüzemelését a környei ipari parkban elnyert projektjeinél.

Túl az első beüzemelésen

2014. Szeptember 08. Hétfő
A közeli iskolakezdésre való tekintettel mindössze egy hónap alatt megépítettük és beüzemeltük a projekt azon szakaszát, amelyen keresztül látja el mostantól hővel a Budapesti Távhőszolgáltató Zrt. korlátozás nélkül a Kolozsvár Utcai Általános Iskolát valamint a hozzá közeli Széchenyi úti Tanuszodát.

Távhőben is otthon vagyunk

2014. Augusztus 14. Csütörtök
Társaságunk nyerte a Budapesti Távhőszolgáltatási Zrt egyik kiemelt pályázatát, melynek tárgya az Újpest - Újpalota távhőkörzeteket összekapcsoló előreszigetelt 2xDN600/Ø800 -as PN25 névleges nyomású távhővezeték kivitelezése, valamint az ehhez tartozó bontási és aknaépítési feladatok szerelvénycserékkel.Ezen projekt célja, hogy a Hulladékhasznosítótól az Újpalotai távhőkörzetig hozzáférhetővé tegye a lakosság számára az olcsóbb hőenergiát.

Újabb projekt a gumiipari bővítésnél

2014. Április 10. Csütörtök
Cégünk újabb projektet nyert a Magyarországon épülő gumiipari gyár-óriás bővítésénél.

A Tatabányai önkormányzat a megújuló energiaforrásokért

2014. Április 06. Vasárnap
Tatabányai erőmű a meglévő kazánjait biomassza tüzelésre állítja át, mely projekt keretében Társaságunkat kérték föl az Unicredit bank mérnökeként a teljes beruházás lebonyolításának műszaki ellenőrzésére.

Új projekt az ipari energia ellátás területén

2014. Március 20. Csütörtök
Cégünk sikeresen pályázott a Magyarországon épülő gumiipari gyár-óriás bővítésének energia ellátó rendszereinek építésére.

Befűtöttünk Battán

2014. Január 06. Hétfő
2013-ban immár a második sikeres projektet zártuk a Dunamenti Erőmű területén létesített városfűtési kazántelep megvalósításával.

Megújuló energiaforrást hasznosító erőmű sikeres átadása

2013. December 09. Hétfő
Cégünk EPC-M fővállalkozóként valósította meg a Pécsi BIO2 projektet, mely Európa egyik legnagyobb biomassza erőműve. A pécsi BIO2 projekt az elmúlt évek legnagyobb kihívása volt a Kraftszer Kft. munkatársai életében.

Újabb mérföldkőhöz érkezett a városfűtési projekt

2013. Oktober 04. Péntek
Szeptemberben megérkezetek és a helyükre kerültek a földgáz és fűtőolaj tüzelésre egyaránt alkalmas városfűtési kazánok, valamint a hozzájuk tartozó kémények is.

Sikeres átadás a Dunamenti Erőműben

2013. Szeptember 30. Hétfő
A Megrendelői elvárásoknak megfelelően 2013. szeptember végével átadásra került a 22t/h túlhevített gőz előállítására alkalmas kazántelep a Dunamenti Erőműben.
Erőművek, ipari energetikai- és technológiai létesítmények kivitelezője