Ipari technológiák-03

Uszodakomplexum távhőre kötve

2016. October 14. Friday
Sikeresen, határidő előtt zártuk le a Dagály uszodakomplexum távhőre kötését.

Gőzellátó vezeték építése Visontán

2016. October 10. Monday
Cégünk teljeskörű megvalósításában épül meg a Mátrai Erőmű Zrt. és a közeli beruházás közötti gőzellátó vezeték és kapcsolódó berendezéseinek megvalósítása (tervezés, engedélyeztetés, teljes körű építészeti, gépészeti és villamos-irányítástechnikai kivitelezés).

Üzemközi kapcsolatok kiépítése

2016. September 30. Friday
A Tiszapüspökiben épülő gabonafeldolgozó gyár üzemközi csővezetékrendszerének tervezésével és kivitelezésével folytatjuk a giga beruházásban való részvételünket.

Üzemeltetünk és karbantartunk!

2016. September 01. Thursday
Társaságunk sikeresen pályázott a százhalombattai Dunai Hőtermelő Kft. üzemeltetési és karbantartási munkáira.

A távhőről a vizes VB-n mi gondoskodunk

2016. July 18. Monday
A FINA 2017. évi Budapesten megrendezendő vizes világbajnokságának megvalósításához szükséges létesítményfejlesztés keretében az újonnan létesítendő sportkomplexum távhőellátására a Főtáv Zrt. által kiírt pályázatot cégünk nyerte el.

Alkohol napi tárolása

2016. June 10. Friday
A Tiszapüspöki ipari területen épülő gabonafeldolgozó üzemben a fermentációs technológiával létrehozott alkohol töményítése és a szennyezőitől való eltávolítása több desztillációs lépésben történik, majd az így előállított különösen nagy tisztaságú alkohol napi tárolása az Üzemközi tartályparkban történik, amely tartálypark komplett kivitelezését szintén Társaságunk nyerte el.

Hőenergia biztosítása a gabona feldolgozásához

2016. May 18. Wednesday
A Tisza TK Projekt Kft. beruházásában épülő gabonafeldolgozó üzem gőzellátását első ütemben két darab 25t/h 13 bar(g) 270°C túlhevített gőz előállítására alkalmas gáztüzelésű nagyvízterű kazán fogja ellátni, melyek közül az egyik kazán földgázon kívül biogáz, a másik pedig biogáz és kozmaolaj tüzelésére is alkalmas.

Új szűrő-mérő állomás létesítése

2016. April 25. Monday
Az FGSZ Zrt. és a Kraftszer Kft. között múlt év végén létrejött többéves keretmegállapodás részeként Társaságunk nyerte el a Törökszentmiklós szakaszoló állomáson új szűrő-mérő állomás létesítési feladatait,

Újabb megbízás a gumigyárban

2016. April 05. Tuesday
Korábbi megbízásunk mellett a kazánházi gázrendszer kiépítésére kaptunk megrendelést partnerünktől az Apollo Tyres Hungary-tól.

Fermentáló üzem létesítése

2016. February 17. Wednesday
Cégünk további projektet nyert az újonnan épülő gabonafeldolgozó beruházás keretében.
Erőművek, ipari energetikai- és technológiai létesítmények kivitelezője