Ipari technológiák-03

Budapest V. kerületében távhő gerincvezetékpár tervezése, kivitelezése

2022. July 23. Saturday
Örömmel tölt el bennünket, hogy a távhővezeték színvonalának emelésével mi is hozzájárulhatunk Budapest belvárosának levegőminőség javító programjához. Cégünk, a FŐTÁV Zrt. partnereként végzi a 2022. júniusában indult távhő hálózat fejlesztési munkálatainak kivitelezését az Apáczai Csere János utcában, valamint az Erzsébet-híd és a Dorottya Hotel közötti szakaszon.

Kecskemét 5+20MW-s biomassza távfűtőmű létesítése

2022. June 30. Thursday
Büszkék vagyunk rá, hogy komplett technológiai rendszer kivitelezésével járulhatunk hozzá egy nemzetgazdasági szempontból is kiemelt jelentőségű projekt létrehozásához. Az ellátásbiztonsági és környezetvédelmi célokat is szolgáló beruházás nem csupán a megújuló energiaforrások rugalmas alkalmazhatóságát teszi lehetővé a térségben, de egyúttal megfelelő lehetőséget is biztosít az új és meglévő hőforrások gazdaságilag optimális működtetésére.

Együttműködés a felelős jövőért!

2021. December 03. Friday
Büszkén számolhatok be róla, hogy társaságunk októberben hosszú távú együttműködési megállapodást kötött a Baker Hughes (BKR) multinacionális vállalattal. Ennek értelmében a Baker Hughes Energy Services LLC hivatalos partnerének választotta a Kraftszer Vállalkozási Kft.-t a TPS (Turbomachinery Process & Solutions) üzletágának fejlett energiatermelő berendezései és kapcsolódó alkalmazásai, szolgáltatásai értékesítésére illetve telepítésére.

Ipari épületgépészetre szakosodott munkatársaink tisztatérben is bizonyítanak.

2021. September 24. Friday
Cégünk 2020-ban kezdte meg az ismert német hátterű multinacionális félvezető gyártócég Cegléden épülő gyártóüzem gépészeti rendszereinek tervezését és kivitelezését. A beruházás nemzetközi léptékben is jelentős, nagyságrendileg 32 milliárd forint értékű és szorosan kapcsolódik a dinamikusan felfutó elektromobilitási trendhez. Az épülő üzem elektromos és hibrid hajtású gépjárművekhez készülő inverterekbe beépülő félvezető modulokat fog gyártani.

21 méter mélyen a város alatt

2020. July 08. Wednesday
Metróalagút és villamossínek alatt kötöttük össze Józsefvárost Ferencvárossal    Különleges eljárással épített cégünk, a Kraftszer Kft. távhővezetéket a FŐTÁV Zrt. megbízásából. A ferencvárosi Vágóhíd utcánál, a Nagyvárad tértől bővítettük a távfűtési lehetőséget az Üllői utat keresztezve a józsefvárosi Orczy út és a Batsányi utca sarkáig. Kivitelező cégként útburkolat-bontás nélküli technológia speciális alkalmazásával évtizedekre biztosítottuk a FŐTÁV számára a környék hatékonyabb távhőellátását, az ellátásbiztonság növelését, a légszennyezés csökkentését és nem utolsó sorban a Közszolgálati Egyetem hálózatra kapcsolását.

A járványhelyzet sem akadály – újabb élelmiszeripari projektbe kezdtünk

2020. May 12. Tuesday
Egy korábbi megállapodás szerint idén áprilisban elindult a szolnoki citromsavgyártó gyár építése. A projekt megvalósításáért a BBCA Szolnok Biokémia Zrt. projektcég felel, aminek 51 százalékban tulajdonosa a világ legnagyobb citromsav előállítója, a China BBC Group. A projekt technológiáját a kínai partner biztosítja majd és exportálja a biokémiai berendezéseket.  

30 éve az ipari szektorban - a kezdetek

2019. December 01. Sunday
A Kraftszer Kft. kozel 30 éve van jelen a haza ipari energetikai területen. Elmondhatjuk, hogy ez alatt a 3 évtized alatt a piac, meghatározó, stabil szereplőjévé vált. Sikerünket, egyben filozófiánk alapját a kezdetektől fogva folyamatosan épülő tudás bázisunk adja, melyre alapozva egyedülálló, komplett a legkorszerűbb sztenderdeknek is megfelelő projektszolgáltatást kínálunk partnereinknek.

Környezetvédelmi beruházás a füstmentes Budapestért

2019. September 29. Sunday
Közös munkával, távhővezetékek, csatlakozások, aknák kiépítésével járul hozzá a Kraftszer Kft. ahhoz a több milliárd forintos környezetvédelmi beruházáshoz, amelyet a FŐTÁV Zrt. indított el 2018-ban az Erzsébet hídnál. A budapesti hőgyűrű kiépítésének részeként, a Kéménymentes belváros programként ismert fejlesztéssel a távhőszolgáltató megteremti annak a lehetőségét, hogy a belvárosi épületekben is bevezethessék a környezetbarát távfűtést, amellyel jelentősen javulhat Budapest levegője.

Az elmúlt évtized erőművi és ipari energetikai munkái

2019. August 07. Wednesday
Cégünk közel 30 éves erőművi és ipari energetikai tapasztalattal rendelkezve is fontosnak tartja a folyamatos fejlődési lehetőségek felkutatását. Ez a megújulási hajlandóság, a szakképzett és tapasztalt szakember gárda a piaci szereplők igényeinek való megfelelés vállalatunk működésének mozgatórugója.

Ígéretes kollegánk!

2019. May 26. Sunday
A Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetsége idén tavasszal rendezte meg a 19. Távhőszolgáltatási konferenciát és szakmai kiállítást, melynek témája Távhő: zöld út a jövőbe volt. Az idei év nem csak azért volt különleges számunkra, mert cégünk alapértékei között elsődleges helyet foglal el a környezetvédelem, hanem mert fiatal kollégánk Gergely László a dr. Büki Gergely Távhő Ígérete Elismerés szakmai díját vehette át a konferencián, amihez ez úton is GRATULÁLUNK!
Erőművek, ipari energetikai- és technológiai létesítmények kivitelezője