Ipari technológiák-03

Üzemközi kapcsolatok kiépítése

2016. Szeptember 30. Péntek
A Tiszapüspökiben épülő gabonafeldolgozó gyár üzemközi csővezetékrendszerének tervezésével és kivitelezésével folytatjuk a giga beruházásban való részvételünket.

Üzemeltetünk és karbantartunk!

2016. Szeptember 01. Csütörtök
Társaságunk sikeresen pályázott a százhalombattai Dunai Hőtermelő Kft. üzemeltetési és karbantartási munkáira.

A távhőről a vizes VB-n mi gondoskodunk

2016. Július 18. Hétfő
A FINA 2017. évi Budapesten megrendezendő vizes világbajnokságának megvalósításához szükséges létesítményfejlesztés keretében az újonnan létesítendő sportkomplexum távhőellátására a Főtáv Zrt. által kiírt pályázatot cégünk nyerte el.

Alkohol napi tárolása

2016. Június 10. Péntek
A Tiszapüspöki ipari területen épülő gabonafeldolgozó üzemben a fermentációs technológiával létrehozott alkohol töményítése és a szennyezőitől való eltávolítása több desztillációs lépésben történik, majd az így előállított különösen nagy tisztaságú alkohol napi tárolása az Üzemközi tartályparkban történik, amely tartálypark komplett kivitelezését szintén Társaságunk nyerte el.

Hőenergia biztosítása a gabona feldolgozásához

2016. Május 18. Szerda
A Tisza TK Projekt Kft. beruházásában épülő gabonafeldolgozó üzem gőzellátását első ütemben két darab 25t/h 13 bar(g) 270°C túlhevített gőz előállítására alkalmas gáztüzelésű nagyvízterű kazán fogja ellátni, melyek közül az egyik kazán földgázon kívül biogáz, a másik pedig biogáz és kozmaolaj tüzelésére is alkalmas.

Új szűrő-mérő állomás létesítése

2016. Április 25. Hétfő
Az FGSZ Zrt. és a Kraftszer Kft. között múlt év végén létrejött többéves keretmegállapodás részeként Társaságunk nyerte el a Törökszentmiklós szakaszoló állomáson új szűrő-mérő állomás létesítési feladatait,

Újabb megbízás a gumigyárban

2016. Április 05. Kedd
Korábbi megbízásunk mellett a kazánházi gázrendszer kiépítésére kaptunk megrendelést partnerünktől az Apollo Tyres Hungary-tól.

Fermentáló üzem létesítése

2016. Február 17. Szerda
Cégünk további projektet nyert az újonnan épülő gabonafeldolgozó beruházás keretében.

Óriás beruházás az élelmiszeriparban!

2016. Január 25. Hétfő
Új, magyar tulajdonú gabonafeldolgozó gyár épül Tiszapüspöki területén lévő iparterületen, mely beruházás eredményeként az egyik legzöldebb élelmiszer-előállító üzem valósul meg hazánkban.

Az indiai gumigyár az egyik leggyorsabban növekvő európai országba fektet be!

2016. Január 11. Hétfő
Sikeresen pályáztunk az Apollo Tyres Gyöngyöshalászi üzemében a technológiai ellátó rendszerek építésére.
Erőművek, ipari energetikai- és technológiai létesítmények kivitelezője